Stage Beleggen Instituten en Charitas

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau:

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

De beleggingsadviseurs van de afdeling Instituten & Charitas proactief voorzien van informatie zodat de contactpersonen kunnen worden benaderd voor beleggingsadvies. Jouw dag? Verzamelen van klant- en beleggingsinformatie, het maken van portefeuilleanalyses, het opstarten en ondersteunen van commerciële acties, het benaderen van klanten, coördineren van de follow-up, het bewaken van de voortgang en periodieke rapportage van de resultaten behoren allen tot jouw takenpakket. Verder stellen wij suggesties op prijs voor het structureren en efficiënter organiseren van het beleggingsadvies.

Jij gaat fulltime werken op het hoofdkantoor in Amsterdam samen met de enthousiaste collega’s daar. De stage start in september 2015, voor een periode van 5 à 6 maanden.

Je hebt oog voor de organisatie en interesse voor de drijfveren van klanten. Je collega’s kunnen bouwen op je organisatietalent, integriteit en service. Je wilt werkervaring op doen in de financiële dienstverlening voor maatschappelijke organisaties. Je bent ondernemend en bent niet bang om hard te werken. Denk je dat je bij ons past? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Check je profiel!

- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
- Je wilt veel leren en durft suggesties aan te dragen.
- Je bent representatief en communiceert gemakkelijk in woord en schrift met collega’s en klanten.
- Je bent nauwkeuring, zelfstanding, enthousiast en hebt een commerciële drive.
- Je beschikt over HBO/WO denkniveau en opleiding.
- Je bent minimaal 4 dagen in de week beschikbaar.

Deze stage begint september 2015!

Vanuit ABN AMRO MeesPierson werken landelijk ongeveer 60 medewerkers op de afdeling Instituten & Charitas voor maatschappelijke organisaties. Deze afdeling zit op het scheidsvlak van Bedrijven en Particulieren. Wij bedienen ca. 1700 relaties met een totaal vermogen van ruim 10 miljard euro. Werk jij ook mee om deze vermogende organisaties de aandacht te geven die zij verdienen? Verzilver dan bij ABN AMRO MeesPierson je ambitie. Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dit is je kans om ervaring op te doen bij de marktleider in Private Banking.


 

Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de vermogende organisaties in een specialistische en professionele omgeving. Een mooie stage-opdracht, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien. We bieden een marktconforme stagevergoeding en een zeer goede begeleiding.

Wij zijn benieuwd naar jou! Richt je sollicitatiebrief, met
motivatie en CV aan Stagecoördinator Juliëtte Couzijn. Haar e-mail is Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com
en haar telefoon nummer is 030-2327548.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages