Stage Acquisitie Instituten en Charitas

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau:

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Het doeltreffend en efficiënt zoeken naar- en in kaart brengen van prospects is voor ABN AMRO MeesPierson een belangrijke taak. Samen met onze Instituten & Charitas relatiemanagers en overige collega’s werk je aan de uitvoering van een marktbewerkings-plan en de uitbreiding van het prospectbestand. Je zoekt prospects en intermediairs, brengt ze doeltreffend in kaart en je bent betrokken bij de voorbereiding van klantgesprekken. Daarnaast voorzie je de Instituten & Charitas relatiemanagers proactief van informatie en doe je suggesties ter verbetering van het proces. Periodieke rapportage van de resultaten en het bewaken van de voortgang behoort ook tot jouw takenpakket.
De helft van je tijd werk je mee in een van de gespecialiseerde relatiemanagersteams.

Jij gaat fulltime werken op het hoofdkantoor in Amsterdam samen met de enthousiaste collega’s. De stage start in september, voor een periode van 5 à 6 maanden.

Je hebt oog voor de organisatie en interesse voor de drijfveren van klanten. Je collega’s kunnen bouwen op je organisatietalent, integriteit en service. Je wilt werkervaring op doen in de financiële dienstverlening voor maatschappelijke organisaties. Je bent ondernemend en bent niet bang om hard te werken. Denk je dat je bij ons past? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Check je profiel!

- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
- Je wilt veel leren en durft suggesties aan te dragen.
- Je bent representatief en communiceert gemakkelijk in woord en schrift met collega’s en klanten.
- Je bent nauwkeuring, zelfstanding, enthousiast en hebt een commerciële drive.
- Je beschikt over HBO/WO denkniveau en opleiding.
- Je staat sterk in je schoenen en bent scherp van geest.
- Je bent minimaal 4 dagen beschikbaar

Vanuit ABN AMRO MeesPierson werken landelijk ongeveer 60 medewerkers op de afdeling Instituten & Charitas voor maatschappelijke organisaties. Deze afdeling zit op het scheidsvlak van Bedrijven en Particulieren. Wij bedienen ca. 1700 relaties met een totaal vermogen van ruim 10 miljard euro. Werk jij ook mee om deze vermogende organisaties de aandacht te geven die zij verdienen? Verzilver dan bij ABN AMRO MeesPierson je ambitie. Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dit is je kans om ervaring op te doen bij de marktleider in Private Banking.


 

Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de vermogende organisaties in een specialistische en professionele omgeving. Een mooie stage-opdracht, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien. We bieden een marktconforme stagevergoeding en een zeer goede begeleiding.

Wij zijn benieuwd naar jou! Richt je sollicitatiebrief, met
motivatie en CV aan Stagecoördinator Juliëtte Couzijn. Haar e-mail is Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com
en haar telefoon nummer is 030-2327548.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages