WO Meewerkstage Structured Lending Mid-Corporates (SL)

Organisatie
ING
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

WO Meewerkstage Structured Lending Mid-Corporates (SL)

Betrokken bij deals op het gebied van complexe financieringen

Het Structured Lending Mid-Corporate (SL) team is op zoek naar een gedreven en analytisch sterke stagiair. Als stagiair bij SL binnen ING Business Banking, assisteer je zowel inhoudelijk als commercieel bijovernamefinancieringen en complexe financieringstransacties voor familiebedrijven en strategische klanten. Als onderdeel van het deal team ben jemedeverantwoordelijkvoor het realiseren van de beste deal, in aansluiting op de vraag van de klant. Dat houdt in dat we zorgen voor de optimale kredietstructuur, waarbij moet worden afgestemd met alle betrokken partijen; binnen ING metfinancieringsafdelingenzoals Lease, Commercial Finance, Corporate Investments en Risk, maar ook buiten ING, bijvoorbeeld met andere banken en adviseurs van de klant. Per transactie wordt een nieuw dealteam gevormd van 2 tot 3 personen, waarin je een belangrijke bijdrage kunt leveren. Het kort cyclische karakter van de transacties zorgt daarbij voor veel dynamiek en betekent dat je in korte tijd veel kunt leren over verschillende klanten en markten.

Jouw werkomgeving

Als stagiair Structured Lending loop je mee in een zelfsturend team van circa 15 SL specialisten vanuit het hoofdkantoor van ING in Amsterdam. Er heerst een open en informele cultuur waarin eigen verantwoordelijkheid,samenwerken en teambelang centraal staan. We werken klantgericht, waarbij het doel steeds is de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Wij zoeken: een gedreven, klantgerichte WO student met sterke sociale vaardigheden

Je bent analytisch sterk, creatief en hebt affiniteit met financiële vraagstukken. Bovendien beschik je over de persoonlijkheid en (commerciële) vaardigheden om te kunnen aanhaken op klantgesprekken en te kunnen schakelen met veel verschillende partijen om zo transacties tot een succes te maken. Daarnaast kun je goed in een team samenwerken, ben je stressbestendig en heb je een 24/7 mentaliteit.

Tot slot:

  • Volg je een master-opleiding, bij voorkeur in de economische, financiële of technische (natuurkunde/wiskunde/engineering) richting, aangevuld met extra-curriculaire activiteiten
  • Ben je vaardig met PowerPoint en Excel
  • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als in schrift
  • Ben je beschikbaar voor een periode van 4 tot 6 maanden

Let op: Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages