Stage Private Banking bij ABN AMRO MeesPierson Goes

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau:

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

 Grijp nu je kans om ervaring op te doen bij de marktleider in Private Banking! Je werkt mee om onze vermogende klanten de aandacht te geven die zij verdienen. Dit is de mogelijkheid om jouw kennis te verbreden, je netwerk te vergroten en kennis te maken met het bankwezen. 

Vertel ons jouw verhaal. We zijn benieuwd! Als je goed bent kun je bij ons nog beter worden. Dat beloven wij je. Dit is je kans om de professional te worden die je wilt zijn.

Onze klanten en hun belang staan altijd centraal, aan jou de taak om ervoor te zorgen dat de Private Bankers en specialisten zoveel mogelijk tijd aan klanten kunnen besteden! Jij zal jouw collega’s op kantoor ondersteunen bij diverse werkzaamheden, zoals:
- Je bereidt klantgesprekken voor en verzorgt de afhandeling ervan;
- Je coördineert de follow-up en begeleidt bij klantpresentaties;
- Je faciliteert bij de effectiviteit van onze dienstverlening;
- Je zult daarnaast een grote bijdrage leveren aan diverse belangrijke projecten die nog op ons pad komen in verband met de aankomende beursgang.

Je gaat werken in het kantoor in Goes samen met de enthousiaste collega’s daar. De stage start in principe in september, voor tenminste 5 á 6 maanden.

Je hebt oog voor de organisatie en interesse voor de drijfveren van klanten. Je collega’s kunnen bouwen op je organisatietalent, integriteit en service. Je wilt werkervaring op doen in de financiële dienstverlening in een commerciële omgeving. Je bent ondernemend, assertief, sociaal en niet bang om hard te werken. Denk je dat je bij ons past? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Check je profiel! We bieden je veel kansen, dus stellen we ook eisen. Check of je voldoet aan het profiel dat wij voor ogen hebben.

- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
- Je wilt veel leren en durft suggesties aan te
dragen.
- Je bent representatief en communiceert gemakkelijk in woord en schrift met collega’s
en klanten.
- Je bent nauwkeuring, zelfstanding, enthousiast
en hebt een commerciële drive.
- Je beschikt over HBO/WO denkniveau en
opleiding.

Werken bij ABN AMRO betekent: nog beter worden in wat je doet. We begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms ‘nee’ verkopen als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En: helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging.

Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de vermogende particulier in een specialistische en professionele omgeving. Een mooie stageopdracht, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien.
We bieden een marktconforme stagevergoeding en een zeer goede begeleiding.

Bel of mail onze recruiter voor deze stageplek. Je kunt je sollicitatiebrief, met motivatie en CV, richten aan Neema Jagmohan (gelieve ook de naam in de onderwerp regel te vermelden), haar e-mailadres is Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com.
Telefoon: 030-2327548.
www.abnamromeespierson.nl

Je kunt ons ook vinden op Social Media:
Facebook: www.facebook.com/werkenbijabnamro
Twitter: www.twitter.com/werkenbijabnamro
lInkedin:www.linkedin.com/stagebureauabnamromeerspierson

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages