Stagiair Leefbaarheid

Organisatie
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant
Zo ziet jouw baan eruit

Kom jij meehelpen ons nieuwe scrumteam Leefbaarheid verder vorm te geven? Dé afdeling binnen RegioBank vanuit waar wij met vernieuwende en maatschappelijke initiatieven impact creëren in de buurt.

RegioBank wil samen met haar adviseurs een verbindende rol spelen in de sociale en economische vitaliteit van de buurt. Zodat iedereen fijn kan wonen, werken en leven.

Zo ziet jouw stage eruit
Je helpt ons om de samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld het Oranjefonds en Samenvoordebuurt verder vorm te geven. Denk hierbij aan het begeleiden op marketing / communicatie gebied van de initiatiefnemers bij sociale projecten en het optimaliseren van het proces tussen RegioBank Adviseur en het Oranjefonds maar ook kijken hoe we nieuwe initiatieven kunnen ontwikkelen met onze partners.

Tijdens je stage ga je onder andere:
  • Meedenken over en -werken aan Leefbaarheid proposities
  • Helpen bij het begeleiden van de (online) campagne voor verschillende initiatieven op ons (crowdfunding) platform
  • Communicatiemiddelen meehelpen ontwikkelen
  • Ondersteunen bij het communiceren van verschillende Leefbaarheid thema’s richting onze RegioBank medewerkers en adviseurs
  • Ervaring opbouwen in een Agile / SCRUM werkomgeving
Wil je graag specifieke kennis opdoen of bepaalde vaardigheden ontwikkelen? Daar is uiteraard alle ruimte voor! Je mag overal bij aansluiten, zodat je het maximale uit je stage kunt halen.

Zo ziet jouw dag eruit
Je bent vandaag iets later. Geen probleem. Je stuurt je begeleider een appje en werkt wel wat langer door. In de ochtend sluit je aan bij een afspraak met een van de fondsen waarmee wij samenwerken. Interessant! Je doet wat ideeën op waar RegioBank mogelijk iets mee kan. Je noteert ze, om later te bespreken met je begeleider. Daarna beantwoord je wat vragen van adviseurs over samenwerkingsverbanden met onze verschillende fondsen. Je ochtend vliegt voorbij. Na de lunch heb je een afspraak met je scrumteam om samen de focus voor de komende sprint (twee weken) te bespreken. Je wilt graag wat meer weten op welke manier RegioBank invulling gaat geven aan haar nieuwe merk ‘Pay Off De buurtzame bank’. Samen met de marketeer en de communicatieadviseur heb je een afspraak om dit te bespreken. Rond 17:15 uur loop je het pand uit richting het station aan de overkant.

Dit krijg je van ons
Een dynamische agile werkomgeving (tijdelijk nog op afstand) in een multidisciplinair team. We werken in teams, waarin verschillende specialisten met elkaar samenwerken aan campagnes en projecten. Jij wordt onderdeel van het scrumteam Leefbaarheid, een scrumteam dat onderdeel is van onze Marketing & Communicatie afdeling. De afdeling is een gezellige, informele afdeling. De komende tijd gaan we aan de slag om verder invulling te geven aan de buurtzame bank/het thema leefbaarheid. Hiermee gaan we maatschappelijke impact maken.

Wij geven je alle ruimte om met eigen ideeën te komen en er is volop gelegenheid om te leren en jezelf te ontwikkelen. Verder krijg je een aantrekkelijke stagevergoeding en het allerbelangrijkste: een uitdagende stageplek!

Werken bij de RegioBank & het coronavirus
Op dit moment werken we nog vanuit huis maar hopelijk heel snel weer een aantal dagen per week vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht, gelegen naast het centraal station.

Dit zoeken wij
Wij zijn op zoek naar een student die (ook) zelfstandig werkt, doorpakt en het leuk vindt om anderen enthousiast te maken voor zijn of haar ideeën.

Verder heb je:
  • Heb je een enthousiaste werkhouding en kun je makkelijk met veel verschillende mensen samenwerken
  • Heb je kennis van en interesse in social media en (online) campagne voeren
  • Volg je een studie in de richting van bijvoorbeeld Commerciële economie, Marketing of Communicatie (3e of 4e jaar)
Naast de beschreven werkzaamheden is er ruimte voor een (afstudeer)project.

Startdatum en locatie
Je kunt zo snel mogelijk starten met je stage bij RegioBank. Afhankelijk van je beschikbaarheid en de wensen vanuit je studie, kun je 4 tot 6 maanden bij ons aan de slag. Ons kantoor in Utrecht is goed bereikbaar met het OV.

Solliciteren?
Upload je motivatie en cv via de sollicitatiebutton. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Noraly King, noraly.king@regiobank.nl. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Anne Boeter, stagiair recruiter, anne.boeter@devolksbank.nl.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages