Internship Desk; recruitment stage

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Ben je minimaal een 2ejaars HBO-student met een talent voor talentacquisitie? Wil je ervaren wat een Recruitment professional eigenlijk is? Zoek niet verder! ABN AMRO biedt je de mogelijkheid om je samen met de beste professionals uit de branche te ontwikkelen. Waar wacht je nog op? Solliciteer nu!

Je werk

Werving is de basismotor van de I&T Internship Desk! Onze missie bestaat uit de nieuwe talenten te selecteren die ons helpen ABN AMRO te vormen tot een future-proof bank. Wij zijn op zoek naar 2 all-round stagiaires voor januari/februari 2022.

Je help ons met de beste talenten te recruiten door:

 • Verzamelen,creëren en updaten van ABN AMRO stage vacatures door pro-actief contact te hebben met managers en ze aan te moedigen voor stageopdrachten.

 • Het screenen van CV's en passende kandidaten vinden voor de vacatures binnen de bank.

 • Het uitvoeren en/of ondersteunen van sollicitatiegesprekken.

 • Begeleiden bij de onboarding van nieuwe stagiaires.

 • Actief de stagiaires begeleiden aan het eind van hun stage voor een passende baan bij ABN AMRO.

 • Het verzamelen en analyseren van data (vb. stage tevredenheidsmaatregelen, KPI's).

 • Het bijwonen van zowel interne als externe events om onze vacatures en/of diensten de promoten.

 • Gebruik je nieuwe kennis en nieuwe perspectieven om onze recruitment en talent acquisitie te verbeteren.

 • En nog veel meer! Er is altijd ruimte voor nieuwideeën in ons team.

Je werkomgeving

Innovation&Technology (I&T) is één van de bedrijfstakken bij ABN AMRO en omvat IT, Facility Management, Procurement, Operations and Group Innovation. Het I&T Office ondersteunt alle afdelingen binnen I&T en bestaat uit Strategie, Management en Laan Consultancy, een Performance&Analytics team en tot slot het Competence&Change team, waar het I&T Internship Desk onderdeel van uitmaakt.

Competence&Change is verantwoordelijk voor Talent Attraction en Talent Development. Binnen C&C voegt de I&T Internship Desk waarde toe aan Talent Attraction door de plaatsing van stagiaires binnen I&T te faciliteren. Het belangrijkste doel van het werven en plaatsen van stagiaires is het antrekken van nieuw talent voor startersfuncties bij ABN AMRO.

Hier bij de I&T Internship Desk werk je dagelijks met de medestagiaires en jecoördinator, maar je C&C collega's zullen altijd bereid zijn om je te helpen, te ondersteunen of uit te dagen. In ons team vind je open, flexibele, ambitieuze en gepassioneerde mensen. Wij geloven in behendigheid, hard werken, constante verbetering en zelfontplooiing, maar bovenal doen we ons werk met plezier!

Je profiel

Je bent minimaal een 2ejaars HBO-student.

 • Je studie heeft betrekking op HRM, Psychologie of andere gerelateerde studies.

 • Je bent per januari/februari 2022 beschikbaar (bespreekbaar).

Je herkent jezelf in de volgende omschrijvingen:

 • Communicatief Vaardig:Je kunt informatie op een accurate en duidelijke manier overbrengen.

 • Ondernemend Vermogen:Je staat open voor verbeteringen, innovatie en nieuwe kansen.

 • Proactief:Je hebt een 'hands-on' mentaliteit.

 • Verantwoordelijk:Je volbrengt je doelen met succes, volgens je deadlines.

 • Teamspeler:Je bent een sociaal persoon die graag in groepen werkt en niet alleen verantwoordelijkheden deelt, maar ook een lach, koffie en natuurlijk succes!

 • Klantgericht:Je kan een effectieve en bevredigende relatie onderhouden met onze stakeholders en kandidaten.

We bieden

Ben je op zoek naar een verrijkende stage om jezelf te ontwikkelen? Wil je werken in een van de beste werkomgevingen van Nederland? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren en om samen met ons geschiedenis te schrijven, om je stempel te drukken door middel van je harde werk, inzet en gezelschap.

Als een stagiaire bij ABN AMRO ontvang je:

 • Een werklaptop

 • Een maandelijkse stagevergoeding (€600 voor MSc studenten en €450 voor BSc studenten)

 • Een persoonlijke ontwikkelingscoach

 • Een leuk, flexibel en creatief team van stagiaires

 • Vaak drankjes na werk/koffie sessies (online)

 • En nog veel meer zodat jij je maximale potentieel kan benutten!

Wij bieden je de mogelijkheid om op te vallen en een verschil te maken. Geloof je het niet? We nodigen je uit om het zelf te ervaren.

Interesse?

Ben je zelfverzekerd genoeg om een waardevol lid van ons team te worden, reageer dan direct! En vergeet niet;een goed doordacht en gestructureerde CV en motivatiebrief kunnen je onderscheiden van de rest!

Hoe dit te doen?

 • Zet alleen baanrelevante items op je CV en in je brief.

 • In de brief presenteer je jezelf kort en vertel je ons waarom jegeïnteresseerd bent in deze vacature in het bijzonder en het werken bij ABN AMRO in het algemeen. Vervolgens leg je uit hoe je waarde kunt toevoegen aan ons team, door te wijzen op je relevante vaardigheden en ervaring.

 • Noem ten slotte altijd je beschikbaarheidsperiode (bijvoorbeeld vanaf januari 2022 tot juni 2022) en het doel van je stage (bijvoorbeeld scriptieonderzoek of werkervaring).

Wij verheugen ons erop om je te leren kennen!

Twijfels, vragen of complimenten voor ons? Stuur ons een e-mail naar: it.internships@nl.abnamro.com

Aanmeldingsdeadline:december 2021/ januari 2022

Let op: Je moet bescikken over een geldig werkvergunning of over een stageovereenkomst als student.

Gelijke kansen voor iedereen

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeën die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat alle collega’s binnen ABN AMRO hun kwaliteiten kunnen ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.

Disclaimer externe recruitmentbureaus

Externe recruitmentbureaus dienen een overeenkomst met ABN AMRO BANK N.V. te hebben getekend, uitgegeven door een Talent Acquisition Specialist, om CV’s te mogen indienen. Daarbij mag alleen een CV worden ingediend wanneer het bureau is uitgenodigd door een Talent Acquisition Specialist om mee te zoeken naar geschikte kandidaten. Alle ongevraagde CV’s die buiten deze voorwaarden worden aangeboden zullen als eigendom van ABN AMRO BANK N.V. worden beschouwd. ABN AMRO BANK N.V. is hierbij geen plaatsingskosten verschuldigd.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages