Employee Engagement bij Detecting Financial Crime Stage

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding

In het kort

Ben je een MBO/HBO student met een affiniteit voor Employee Engagement? Ben je oplossingsgericht en heb je een oog voor detail? Ben je goed in plannen en organiseren en wil je een onderzoeksproject vanuit de studie combineren met professionele ervaring? Of wil je misschien gewoon werkervaring opdoen binnen een corporate omgeving? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu!

Je werk

Binnen het Engagement Team organiseren we veel sessies en evenementen voor onze collega’s. Het doel hiervan is de verbinding met en tussen onze collega’s, het werkplezier, de vitaliteit en de kennis verhogen zodat de collega’s veel het meeste uit hun functie kunnen halen.

Maandelijks moeten er kennissessies en evenementen georganiseerd worden. Om dit tot een goed einde te brengen dienen er activiteiten te worden bedacht, promotie gemaakt te worden, inschrijvingen en uitnodigingen geregeld te worden en evaluaties uitgestuurd en geanalyseerd te worden om de kalender weer verder vorm te geven en continu te blijven verbeteren.

Jouw taken zijn o.a.;

 • Ondersteuning bij het opzetten van Academy & Engagement projecten en activiteiten;
 • Aanspreekpunt voor vragen omtrent de projecten en activiteiten;
 • Voorbereiden en opzetten kennissessies en (digitale) evenementen;
 • Beheren inbox en agenda.

Je werkomgeving

ABN AMRO is een vooraanstaande Nederlandse bank, met een internationale aanwezigheid, we zijn op zoek naar bekwame en getalenteerde stagiaires die ons zullen helpen om ABN AMRO te vormen tot een toekomstbestendige bank. Onze strategie vereist een cultuur van samenwerken en permanent leren. Alleen met deze mentaliteit ontketenen we het beste in onszelf om een hoge prestatienorm te leveren. De cultuur van ABN AMRO is de katalysator voor de evolutie waarin we ons bevinden: onze mensen zijn vindingrijk, vertrouwen elkaar en doen net dat beetje extra om klanten te helpen. Vertrouwd, professioneel en ambitieus: onze kernwaarden zijn de waarden die kenmerkend zijn voor onze organisatie.

Het Academy & Engagement Team is onderdeel van het People, Conduct en Communications team binnen Detecting Financial Crime. Het team is verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met ontwikkeling, werkplezier en vitaliteit. Je komt in een team van collega’s te werken die allemaal diverse projecten oppakken. Zowel individueel als samen.

Momenteel worden veel events en sessies online aangeboden vanwege Covid-19. Het is nog afwachten hoe zich dit ontwikkeld maar het zal mogelijk een combinatie worden van online en offline evenementen en sessies organiseren.

Je profiel

 • Je kunt per 31 januari 2022 starten
 • Je bent beschikbaar voor 4 á 5 dagen per week(32/40 uur) voor 5 maanden
 • Je studie heeft betrekking op Facility Management /Office Management/Human Resources/Event Management
 • Je hebt goede kennis van Microsoft Office
 • Je staat voor de gehele duur van de stage ingeschreven aan de hogeschool/universiteit.
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden (zowel EN/NL mondeling en schriftelijk)
 • Je bent oplossingsgericht en je hebt oog voor details
 • Je kan prioriteiten stellen
 • Je bent assertief
 • Je kan goed plannen en organiseren

We bieden

 • Je krijgt een Personal coach
 • Persoonlijke laptop
 • Reiskostenvergoeding
 • Vergoeding van €250 MBO en €450 HBO

Ben je op zoek naar een verrijkende stage om jezelf te ontwikkelen? Wil je werken in een van de beste werkomgevingen van Nederland? Dan nodigen wij je uit om hier te komen om samen met ons geschiedenis te schrijven, om je stempel te drukken door middel van je harde werk, inzet en gezelschap.

Daarom moedigen we je bij ABN AMRO aan om jezelf te ontwikkelen tot het broodnodige talent waar de wereld op wacht! Je zult werken met de beste professionals in de business en ook met de nieuwste technologieën, in een creatieve, flexibele en relaxte sfeer. We bieden alle ABN AMRO stagiaires een werklaptop, een maandelijkse compensatie (€250 MBO studenten/€450 BSc studenten), een persoonlijke ontwikkelingscoach en nog veel meer zodat jij je maximale potentieel kan benutten! Wij bieden je de mogelijkheid om op te vallen en een verschil te maken.

Geloof je het niet? We nodigen je uit om het zelf te ervaren.

Interesse?

Ben je zelfverzekerd genoeg om een waardevol lid van ons team te worden, reageer dan direct! En vergeet niet; een goed doordacht en gestructureerde CV en motivatiebrief kunnen je onderscheiden van de rest!

Hoe dit te doen?

Zet alleen baanrelevante items op je CV en in je brief.
In je brief presenteer je jezelf kort en vertel je ons waarom je geïnteresseerd bent in deze vacature in het bijzonder en het werken bij ABN AMRO in het algemeen. Vervolgens leg je uit hoe je waarde kunt toevoegen aan ons team, door te wijzen op je relevante vaardigheden en ervaring.
Noem ten slotte altijd je beschikbaarheidsperiode (bijvoorbeeld vanaf februari 2022 tot juli 2022) en het doel van je stage (bijvoorbeeld scriptieonderzoek of werkervaring).
Wij verheugen ons erop om je te leren kennen!

Twijfels, vragen of complimenten voor ons? Stuur ons een e-mail naar: it.internships@nl.abnamro.com

Let op: je moet beschikken over een geldig werkvergunning of over een stageovereenkomst als student

Gelijke kansen voor iedereen

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeën die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat alle collega’s binnen ABN AMRO hun kwaliteiten kunnen ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.

Disclaimer externe recruitmentbureaus

Externe recruitmentbureaus dienen een overeenkomst met ABN AMRO BANK N.V. te hebben getekend, uitgegeven door een Talent Acquisition Specialist, om CV’s te mogen indienen. Daarbij mag alleen een CV worden ingediend wanneer het bureau is uitgenodigd door een Talent Acquisition Specialist om mee te zoeken naar geschikte kandidaten. Alle ongevraagde CV’s die buiten deze voorwaarden worden aangeboden zullen als eigendom van ABN AMRO BANK N.V. worden beschouwd. ABN AMRO BANK N.V. is hierbij geen plaatsingskosten verschuldigd.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages