Stage Beleggen - Amsterdam

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

Jouw meewerkstage met mogelijkheid tot afstuderen:
De beleggingsadviseurs van ABN AMRO MeesPierson proactief voorzien van informatie zodat klanten dagelijks kunnen worden benaderd voor beleggingsadvies.

Verzamelen van klant- en beleggingsinformatie, acties op beleggingsgebied voorstellen, het opstarten en tot een succes maken van die acties, het benaderen van klanten, coördineren van de follow-up, het bewaken van de voortgang en periodiek rapportage van de resultaten behoren tot jouw takenpakket. Verder stellen wij suggesties op prijs m.b.t. het beter organiseren van het beleggingsadvies, de (interne en externe) communicatie en de voortgangsbewaking en rapportage.
Jij gaat werken in het kantoor van ABN AMRO MeesPierson Amsterdam samen met de enthousiaste collega’s daar.

 

Je hebt oog voor de organisatie en interesse voor de drijfveren van klanten. Je collega’s en klanten kunnen bouwen op je organisatietalent, integriteit en service. Je wilt werkervaring op doen in de financiële dienstverlening in een commerciële omgeving. Je bent ondernemend en niet bang om hard te werken. Denk je dat je bij ons past? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Past deze stage bij jou? Check je profiel!
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
- Je wilt veel leren en durft suggesties aan te
dragen.
- Je bent representatief en communiceert gemakkelijk in woord en schrift met collega’s en klanten.
- Je bent nauwkeuring, zelfstanding, enthousiast
en hebt een commerciële drive.
- Je beschikt over HBO/WO denkniveau en
opleiding.

De stage begint per juni 2015!

 

Werk jij mee om onze vermogende klanten de aandacht te geven die zij verdienen? Verzilver dan bij ABN AMRO MeesPierson je ambitie. Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dit is je kans om ervaring op te doen bij de marktleider in Private Banking.

Werken bij ABN AMRO betekent: nog beter worden in wat je doet. We begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging. ABN AMRO MeesPierson is in Nederland marktleider in Private Banking. ABN AMRO MeesPierson is in 2014 door zowel Euromoney als World Finance Banking Awards uitgeroepen tot beste private bank van Nederland. Wij zijn de bank anno nu.

Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de vermogende particulier in een specialistische en professionele omgeving. Een mooie stage opdracht, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien.
We bieden een marktconforme stagevergoeding en een zeer goede begeleiding.

Ben je geïnteresseerd? Richt je sollicitatiebrief, met motivatie en CV aan
Stagecoördinator Juliëtte Couzijn. Haar e-mail is: Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com.
Telefoon: 030-2327548.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages