Contract Management Development Stage

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Ben je een HBO of WO student? Doe je een studie die business of management bevat? Wil je een project vanuit de studie combineren met professionele ervaring? Of wil je misschien gewoon werkervaring opdoen binnen een corporate omgeving? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu!

Je werk

Binnen Contract Management is er veel aan het veranderen. CATS CM is het nieuw systeem wat op het moment geïmplementeerd wordt binnen ABN AMRO. Bij het implementeren van het nieuwe systeem is het belangrijk dat het hoofdproces wordt herontworpen om ervoor te zorgen dat de transitie goed verloopt. In deze transitie ga je met een ervaren team van 7 collega’s werken. Dit is een hele goede kans om veel te leren! Om de methode goed te laten slagen hebben we een nieuwe handleiding nodig waarin het proces wordt beschreven en hoe het precies werkt. Deze handleiding wordt gebruikt door onder andere de contract managers. Klinkt dit jou leuk om een uitdaging te gaan om nieuw proces te implementeren binnen een groot bedrijf? Lees dan verder!

Jij houdt je dagelijks bezig met:

 • Het ontwerpen en geven van trainingen van contract managers
 • Het opstellen van handleiding; het vragen en verwerken van feedback en tot slot de handleiding afronden
 • Jij zorgt ervoor dat de transitie van de systemen goed verlopen
 • Het bijhouden en bijschaven van de lopende processen
 • Het opzetten van een methode voor de bewaking van kwaliteit voor uitgevoerde processen

Je werkomgeving

ABN AMRO is een vooraanstaande Nederlandse bank, met een internationale aanwezigheid, we zijn op zoek naar bekwame en getalenteerde stagiaires die ons zullen helpen om ABN AMRO te vormen tot een toekomstbestendige bank. Onze strategie vereist een cultuur van samenwerken en permanent leren. Alleen met deze mentaliteit ontketenen we het beste in onszelf om een hoge prestatienorm te leveren. De cultuur van ABN AMRO is de katalysator voor de evolutie waarin we ons bevinden: onze mensen zijn vindingrijk, vertrouwen elkaar en doen net dat beetje extra om klanten te helpen.

Het team Sourcing & Contract Management is een onderdeel van de Daily Banking Office in Retail. In het team zijn er 7 contract managers en 1 analist. Daarnaast heeft het team nog een manager die ook de product owner is. Binnen het team hangt er een positieve sfeer. We hebben een volle kalender met veel veranderingen, het is er dynamisch en er gebeurd een hoop binnen het team. We verzorgen de contracten van retail en commercial banking die van hoge waarde zijn en veel risico’s met zich mee brengen. Denk hierbij aan bankpassen, creditkaarten en transacties. Onze leveranciers zijn voornamelijk wereldwijd opererende bedrijven.

Ons doel is de risico's van deze contracten te beheren. Bijvoorbeeld zijn de onderaannemers van de verkoper aanvaardbaar voor ons en hoe worden onze gegevens beheerd door de verkoper. We houden ook de kosten in de gaten en proberen die te beperken. We bespreken met onze leverancier mogelijkheden voor verbeteringen, zoals duurzamer worden.

Je profiel

 • Je bent een HBO of WO student;
 • Je staat voor de gehele duur van de stage ingeschreven aan de hogeschool/universiteit;
 • Je studie heeft betrekking op Business en/of Management;
 • Je hebt affiniteit voor het onderwerp en passie om met een team een nieuw proces te implementeren;
 • Je kunt vanaf januari/februari 2022 starten;
 • Je bent 3 tot 6 maanden beschikbaar;
 • Kennis van Visio en Excel is een pre.

Je herkent jezelf in de volgende omschrijvingen:

 • Assertiviteitsexpert: je kunt een balans vinden tussen je meningen en die van andere personen, wanneer je jezelf uitdrukt;
 • Nederlands spreker: je beschikt over een uitstekend niveau van de taal (gesproken en geschreven), wat cruciaal is;
 • Resultaatgericht: je houdt altijd je doelstellingen in het achterhoofd en neemt praktische stappen om deze te bereiken;
 • Communicatiefvaardig: je kunt informatie op een accurate en duidelijke manier overbrengen;
 • Ondernemend vermogen: je staat open voor verbeteringen, innovatie en nieuwe kansen;
 • Analytisch: je hebt analytische vaardigheden en weet deze in te zetten wanneer nodig.

We bieden

 • Werk laptop
 • Een maandelijkse stagevergoeding (450€ BSc and 600€ MSc)
 • Een personal coach
 • Pas voor alle ABN AMRO netwerkevenementen
 • En meer!

Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke role! Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerl. CASt, de Club ABN AMRO stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank beter leert kennen.

Interesse?

Ben je zelfverzekerd genoeg om een waardevol lid van ons team te worden, reageer dan direct! En vergeet niet; een goed doordacht en gestructureerde CV en motivatiebrief kunnen je onderscheiden van de rest!

Hoe dit te doen?

 • Zet alleen baanrelevante items op je CV en in je brief.
 • In je brief presenteer je jezelf kort en vertel je ons waarom je geïnteresseerd bent in deze vacature in het bijzonder en het werken bij ABN AMRO in het algemeen. Vervolgens leg je uit hoe je waarde kunt toevoegen aan ons team, door te wijzen op je relevante vaardigheden en ervaring.
 • Noem ten slotte altijd je beschikbaarheidsperiode (bijvoorbeeld vanaf februari 2022 tot juli 2022) en het doel van je stage (bijvoorbeeld scriptieonderzoek of werkervaring).

Vragen, complimenten of twijfels? Stuur ons een email: it.internships@nl.abnamro.com

Let op: gedurende je stage moet je ingeschreven staan bij je hogeschool of universiteit.

Gelijke kansen voor iedereen

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeën die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat alle collega’s binnen ABN AMRO hun kwaliteiten kunnen ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.

Disclaimer externe recruitmentbureaus

Externe recruitmentbureaus dienen een overeenkomst met ABN AMRO BANK N.V. te hebben getekend, uitgegeven door een Talent Acquisition Specialist, om CV’s te mogen indienen. Daarbij mag alleen een CV worden ingediend wanneer het bureau is uitgenodigd door een Talent Acquisition Specialist om mee te zoeken naar geschikte kandidaten. Alle ongevraagde CV’s die buiten deze voorwaarden worden aangeboden zullen als eigendom van ABN AMRO BANK N.V. worden beschouwd. ABN AMRO BANK N.V. is hierbij geen plaatsingskosten verschuldigd.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages