Stage MKB Banking

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Heb jij interesse in de zakenbank van ABN AMRO? Wil jij weten hoe wij het MKB bedienen en kan jij daar iets aan toevoegen? Dan is een stage bij SME banking (Small-and Medium Enterprises) wellicht iets voor jou.

We hebben meerdere stageplekken in te vullen op het gebied van HRM – Communicatie - Sales/Marketing.

Je werk

Je zal als stagiair meelopen binnen één van de afdelingen binnen SME banking. Binnen SME banking zijn we verantwoordelijk voor het bedienen van ondernemers binnen het midden en kleinbedrijf.

Je krijgt veel verantwoordelijkheid en voert onder begeleiding van meer ervaren collega’s werkzaamheden uit. Afhankelijk van de afdeling waar jij jouw stage loopt kan je denken aan:

  • Het ondersteunen van de klantadviseurs en klantondersteuners in hun dagelijkse werk.
  • Het bedenken en opzetten en monitoren van een nieuwe processen / systemen.
  • Ondersteunen bij het organiseren van webinars en andere projecten.

Je profiel

  • Je bent een HBO/WO student met interesse voor de financiële sector
  • Je bent op zoek naar een meewerkstage vanaf februari (of eerder)
  • Je bent geïnteresseerd om meer te weten te komen over de zakenbank van ABN AMRO
  • Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit
  • Je bent een teamplayer, sociaal vaardig, maar ook goed in het zelfstandig oppakken van taken
  • Je hebt helder voor ogen wat je wilt bereiken/leren tijdens je stage
  • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de Nederlandse bancaire markt en de maatschappelijke ontwikkelingen met betrekking tot het zakelijk bancaire vakgebied

We bieden

Deze stage van 3-6 maanden is aantrekkelijk omdat het je een goed idee geeft van wat een bank te bieden heeft op zakelijk vlak. Je zult brede kennis opdoen van alles wat ABN AMRO haar klanten te bieden heeft. Hiervoor ontvangt je ook nog een aantrekkelijke stagevergoeding.

Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen.

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd geraakt? Reageer dan op deze vacature!

Voor meer informatie neem contact op met Melissa van Schie per mail via melissa.van.schie@nl.abnamro.com of telefonisch via 06 13 05 33 34.

Gelijke kansen voor iedereen

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeën die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat alle collega’s binnen ABN AMRO hun kwaliteiten kunnen ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.

Disclaimer externe recruitmentbureaus

Externe recruitmentbureaus dienen een overeenkomst met ABN AMRO BANK N.V. te hebben getekend, uitgegeven door een Talent Acquisition Specialist, om CV’s te mogen indienen. Daarbij mag alleen een CV worden ingediend wanneer het bureau is uitgenodigd door een Talent Acquisition Specialist om mee te zoeken naar geschikte kandidaten. Alle ongevraagde CV’s die buiten deze voorwaarden worden aangeboden zullen als eigendom van ABN AMRO BANK N.V. worden beschouwd. ABN AMRO BANK N.V. is hierbij geen plaatsingskosten verschuldigd.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages