Communicatie stage - Procurement

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Ben jij een HBO studenten en volg jij een studie richting communicatie, journalistiek, media of online marketing? Krijg jij energie van een afwisselende functie waarbij je de spin in het inkoop-web bent? Bijt je graag je tanden ergens in en vindt je het leuk om de juiste oplossing te vinden? Ben je communicatief vaardig in zowel Nederlands als in Engels en kun je mensen meenemen in je verhaal? Je hebt contact met collega’s en suppliers van ABN AMO Bank maar ook zit er een internationaal tintje aan dit project. Twijfel niet en solliciteer nu!

Je werk

Je bent een spin in het web binnen ons team, waarbij je veel contact hebt met leveranciers, diverse stakeholders, dochters van de ABN AMRO Bank en de landen waar ABN AMRO Bank vertegenwoordigd is. Jij bent verantwoordelijk voor onze nieuwe informatiepagina op SharePoint. Het betreft een project waarin het belangrijk is dat alle informatie vanuit de verschillende takken van de afdeling goed wordt overgezet naar onze SharePoint. Het is dan ook van essentieel belang dat deze informatie altijd up-to-date, correct, vindbaar, persoonlijk en relevant is. Voor deze stage is het belangrijk dat je de Engelse taal goed beheerst.

Je dagelijkse taken zullen bestaan uit:

 • Je bent medeverantwoordelijk voor het up-to-date houden van de informatie van heel procurement op Sharepoint;
 • Je vraagt actief om akkoordverklaringen aan informatie-eigenaren en zorgt ervoor dat deze worden opgepakt door informatie-eigenaren;
 • Je maakt URL's met templates in SharePoint;
 • Je neemt tijdrovende migratiewerkzaamheden in SharePoint over van informatie-eigenaren;
 • Je controleert informatie en past deze aan volgens de copy & contentrichtlijnen;
 • Je verzamelt functionele wensen van informatie-eigenaren en gebruikers.

Je werkomgeving

Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken, in Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen, soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel. Je komt in een team van 15 collega’s te werken die support bieden op alle inkoopactiviteiten van onze organisatie.

Je profiel

 • Je bent een HBO student.
 • Je studie heeft betrekking op Online marketing, Journalistiek, Media en/of Communicatie.
 • Je kan werken met Excel, PowerPoint en Word. Kennis van SharePoint is een pre.
 • Je kunt per februari starten.
 • Je staat voor de gehele duur van de stage ingeschreven aan de hogeschool/universiteit.
 • Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar.

Daarnaast herken je jezelf in:

Engels en Nederlands: Je hebt een uitstekend niveau in de talen (gesproken en geschreven is cruciaal).
Teamspeler: Je bent een sociaal persoon die graag in groepen werkt en niet alleen verantwoordelijkheden deelt, maar ook een lach, koffie en natuurlijk succes!
Communicatief vaardig: Je kunt informatie op een accurate en duidelijke manier overbrengen.
Proactief: Je hebt een "hands-on"-mentaliteit.
Georganiseerd: Je wordt vaak beschreven als georganiseerd, betrouwbaar en zelfverzekerd.

We bieden

 • Je krijgt een personal coach
 • Persoonlijke laptop
 • Reiskostenvergoeding
 • Vergoeding van 450 € BSc en 600 € MSc
 • Pas voor alle ABN-AMRO Netwerkevenementen
 • En niet te vergeten een geweldig team dat dol is op vrijdagborrels.
 • Je werkt in een informele (multiculturele) omgeving tussen topprofessionals.

Interesse?

Ben je zelfverzekerd genoeg om een waardevol lid van ons team te worden, reageer dan direct! En vergeet niet; een goed doordacht en gestructureerde CV en motivatiebrief kunnen je onderscheiden van de rest!

Hoe dit te doen?

 • Zet alleen baanrelevante items op je CV en in je brief.
 • In je brief presenteer je jezelf kort en vertel je ons waarom je geïnteresseerd bent in deze vacature in het bijzonder en het werken bij ABN AMRO in het algemeen. Vervolgens leg je uit hoe je waarde kunt toevoegen aan ons team, door te wijzen op je relevante vaardigheden en ervaring.
 • Noem ten slotte altijd je beschikbaarheidsperiode (bijvoorbeeld vanaf februari 2022 tot juli 2022) en het doel van je stage (bijvoorbeeld scriptieonderzoek of werkervaring).

Wij verheugen ons erop om je te leren kennen!

Twijfels, vragen of complimenten voor ons? Stuur ons een e-mail naar: it.stages@nl.abnamro.com

Let op: je moet beschikken over een geldige werkvergunning of over een stageovereenkomst als student.

Gelijke kansen voor iedereen

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeën die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat alle collega’s binnen ABN AMRO hun kwaliteiten kunnen ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.

Disclaimer externe recruitmentbureaus

Externe recruitmentbureaus dienen een overeenkomst met ABN AMRO BANK N.V. te hebben getekend, uitgegeven door een Talent Acquisition Specialist, om CV’s te mogen indienen. Daarbij mag alleen een CV worden ingediend wanneer het bureau is uitgenodigd door een Talent Acquisition Specialist om mee te zoeken naar geschikte kandidaten. Alle ongevraagde CV’s die buiten deze voorwaarden worden aangeboden zullen als eigendom van ABN AMRO BANK N.V. worden beschouwd. ABN AMRO BANK N.V. is hierbij geen plaatsingskosten verschuldigd.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages