Stage Employer Branding

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding

In het kort

Wil jij Employer Branding ervaring opdoen in een klein, dynamisch team binnen een grote organisatie? Lees dan snel verder! Als stagiair bij het Employer Branding team werk je aan diverse projecten en draag je zorg voor een goede uitvoering van de werkzaamheden die hier uit voort komen. Er is geen specifieke opleiding vereist voor deze stage, maar een achtergrond in Human Resource Management, marketing en/of communicatie wordt aanbevolen.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als stagiair binnen het Employer Branding team zal je dagelijks bezig zijn met het aantrekken van jong talent. Dit doe je o.a. door de coördinatie op je te nemen van het recent ontwikkelde MeetYourFuture platform, dat zich richt op studenten die op zoek zijn naar een stage binnen Private Banking. Hier beantwoord je binnenkomende vragen, beheer je de gepromote stagevacatures, plan je de online events in met collega’s en denk je na over de mogelijke doorontwikkelingen.
Verder:
• Ben jij verantwoordelijk voor het delen van vacatures en andere content op LinkedIn;
• Ontwikkel je nieuwe concepten voor op sociale media, met name voor studenten en starters;
• Doe je onderzoek naar de toekomst van de Be Your Best community;
• Werken we met name thuis, af en toe afgewisseld met een dag op kantoor;

Wie ben jij?

Heb jij lef en ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Werk jij graag zelfstanding, maar kan je ook goed samenwerken? Weet jij orde te houden in een dynamische omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Verder:
• Heb je ervaring met het beheren van websites en/of sociale media;
• Heb jij een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en vind je het leuk om content te maken/creëren;
• Beschik je over HBO of WO-denkniveau en opleiding;
• Ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken;
• Startdatum in overleg (januari/februari 2022);

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage, zowel op kantoor als digitaal. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.
Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Tot slot ontvang je van ons een mooie stagevergoeding.

Begin bij ons

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met Thomas van Huissteden via thomas.van.huissteden@nl.abnamro.com.

Tijdens je stageperiode bij ABN AMRO is het noodzakelijk dat je ingeschreven staat bij een opleidingsinstituut (middelbaar beroepsonderwijs, hogeschool of universiteit).

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages