Meewerk- of afstudeerstage Business Performance en Development management bij ABN AMRO MeesPierson

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau:

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Als stagiair Business performance management & -development van het kantoor ben je de spin-in-het-web die gevraagd en ongevraagd de kantoordirecteur en zijn MT ondersteunt en voorziet van de juiste planning en informatie. Onderwerpen die je hierbij in je portefeuille hebt zijn onder meer customer excellence en performance management, campagne & salesmanagement, planning & communicatie.

Je maakt onder meer de vertaling van centraal ingezette projecten naar de uitvoering op kantoor niveau. Je bent de oren en ogen van het kantoor en voelt goed aan waar initiatief gewenst is. Je filtert en bundelt beschikbare (management) informatie ten behoeve van de directeur en zijn MT en zorgt ervoor dat alle partijen hier optimaal gebruik van maken. Deze informatie kan jij uitstekend presenteren en vertalen naar nieuwe acties. Vanuit je rol in relatie tot het MT en als aanspreekpunt van het kantoor stimuleer je een optimale en efficiënte bedrijfsvoering. Je faciliteert tot slot de effectiviteit van onze dienstverlening en hebt intensief contact met verschillende collega’s.

Jij gaat werken in een mooie kantoorvilla in Bussum samen met de enthousiaste collega’s daar. De stage start in september, bij voorkeur voor een periode van tenminste 5 à 6 maanden.

Je bent gedreven en initiatiefrijk met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en interesse voor de drijfveren van onze relaties. Je wacht niet af, maar komt zelf met ideeën om invulling te geven aan je rol en de bedrijfsvoering naar een efficiënter, hoger plan te brengen. Het faciliteren en bij elkaar brengen van mensen past van nature bij je. Je bent analytisch en een uitstekende planner. Het meedenken en vooruit kijken zit in je natuur. Het willen vernieuwen en iedere dag beter worden is wat jou drijft en motiveert.

Check je profiel! We bieden je veel kansen, dus stellen we ook eisen.
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
- Je bent initiatiefrijk, pro-actief en ondernemend.
- Je bent representatief en communiceert gemakkelijk in woord en geschrift met collega’s en klanten
- Je bent zelfstandig, enthousiast en hebt een commerciële drive
- Je beschikt over HBO/WO denkniveau en opleiding

Werken bij ABN AMRO betekent: nog beter worden in wat je doet. We begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging. ABN AMRO MeesPierson is in Nederland marktleider in Private Banking. ABN AMRO MeesPierson is in 2013 door zowel Euromoney als World Finance Banking Awards uitgeroepen tot beste private bank van Nederland. Wij zijn de bank anno nu.

Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de vermogende particulier in een specialistische en professionele omgeving. Een mooie stageopdracht, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien.
We bieden een marktconforme stagevergoeding en een zeer goede begeleiding.

Bel of mail jouw recruiter voor deze stageplek. Je kunt je sollicitatiebrief, met motivatie en CV richten aan Astrid van Loon (gelieve ook de naam in de onderwerp regel te vermelden), haar e-mailadres is Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com. Telefoon: 030-2327548.
www.abnamromeespierson.nl

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages