Meewerkstage Private Banking bij ABN AMRO MeesPierson Wassenaar

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

Deel jij onze kijk op bankieren en ondernemen? Werk jij mee om onze vermogende klanten de aandacht te geven die zij verdienen? Verzilver dan bij ABN AMRO MeesPierson je ambitie. Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dit is je kans om ervaring op te doen bij de marktleider in Private Banking.

Jij zorgt dat de Private Bankers en specialisten zoveel mogelijk tijd aan klanten kunnen besteden. Want: onze klanten en hun belangen staan altijd centraal. Jouw dag? Jij bereidt klantgesprekken voor en verzorgt de afhandeling ervan. Je ontvangt klanten, je benadert proactief klanten, je zet commerciële acties op of onderzoekt de klanttevredenheid. Je coördineert de follow-up en begeleidt bij klantpresentaties. Je faciliteert tot slot de effectiviteit van onze dienstverlening en hebt intensief contact met verschillende collega’s.

Jij gaat werken in een mooi kantoorpand in Wassenaar samen met het team van enthousiaste collega’s daar. De stage start in september, voor een periode van tenminste 5 á 6 maanden.

Je hebt oog voor de organisatie en interesse voor de drijfveren van klanten. Je collega’s en klanten kunnen bouwen op je organisatietalent, integriteit en service. Je wilt werkervaring op doen in de financiële dienstverlening in een commerciële omgeving. Je bent ondernemend en niet bang om hard te werken. Denk je dat je bij ons past? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Check je profiel! We bieden je veel kansen, dus stellen wij ook eisen.
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
- Je wilt veel leren en durft suggesties aan te dragen
- Je bent representatief en communiceert gemakkelijk in woord en schrift met collega’s en klanten
- Je bent zelfstandig, enthousiast en hebt een commerciële drive
- Je beschikt over HBO denkniveau en opleiding

Werken bij ABN AMRO betekent: nog beter worden in wat je doet. We begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging.
ABN AMRO MeesPierson is in Nederland marktleider in Private Banking en is in 2014 door zowel Euromoney als World Finance Banking Awards uitgeroepen tot beste private bank van Nederland. Wij zijn de bank anno nu.

Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met een specialistische en professionele omgeving. Een mooie stage-opdracht, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien.
We bieden een marktconforme stagevergoeding en een goede begeleiding.

Wij zijn benieuwd naar jou!
Bel of mail onze recruiter voor deze stageplek. Je kunt je sollicitatiebrief, met motivatie en CV richten aan Astrid van Loon, (gelieve ook de naam in de onderwerp regel te vermelden) haar e-mailadres is Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com.
Telefoon: 030-2327548.
www.abnamromeespierson.nl

Je kunt ons ook vinden op Social Media:
Facebook: www.facebook.com/stagebureauaamp
Twitter: www.twitter.com/stagebureauaamp
Linkedin:www.linkedin.com/stagebureauabnamromeerspierson

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages