Meewerkstage Adviseur Particuliere Relaties

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

Vertel ons jouw verhaal. We zijn benieuwd! Als je goed bent kun je bij ons nog beter worden. Dat beloven wij je. Dit is je kans om de professional te worden die je wilt zijn.

Het betreft een meewerkstage ter ondersteuning van de adviseurs internationale relaties. Het betreft vooral administratieve werkzaamheden en het bemannen van receptie en de telefoon. Afhankelijk van jouw performance kan dit takenpakket worden uitgebreid naar meer commerciële activiteiten zoals het ontwikkelen van commerciële acties en het uitwerken van verbeterideëen.

Opleidingsniveau: MBO/HBO. Je spreekt vloeiend Nederlands en goed Engels, je bent accuraat, een harde werker, representatief, ondersteunend en klantvriendelijk.

Wij werken met zo'n 85 mensen op Schiphol en bedienen buitenlandse klanten in Nederland en buitenlandse en Nederlandse klanten in het buitenland. We spreken samen zo'n 25 vreemde talen en hebben affiniteit met het internationale. De sfeer is informeel en prestatiegericht. Wij gaan voor een hoge klanttevredenheid en doen er alles aan dit te bereiken.

Werken bij ABN AMRO betekent: nog beter worden in wat je doet. We begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms 'nee' verkopen als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En: helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging.

ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en ABN AMRO écht te leren kennen.

Het betreft een stage voor 6 maanden en je ontvangt een meewerk stagevergoeding.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar Rosa.Obbink@nl.abnamro.com of Janny.nieman-niesen@nl.abnamro.com.
We maken graag kennis met je.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages