JUNIOR FINANCIAL ANALYST - SOLVENCY REPORTING

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau:

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Wij zoeken een gemotiveerde en initiatiefrijke stagair die Basel III rapportage team versterkt door operationeel mee te draaien in de maandelijkse Basel III rapportage en validatie proces en mogelijke verbetering adviseert en aanbrengt. In deze rol kun je dus veel leren over hoe de Basel III externe rapportage wordt verzorgd en heb je de kans je kwaliteiten te tonen door je advies te geven om processen te optimaliseren.

De afdeling DNB/ECB Reporting is binnen Finance verantwoordelijk voor de geconsolideerde regulatory reporting aan DNB en ECB (inclusief Basel III). De wereld rond de afdeling DNB / ECB Reporting is volop in beweging als gevolg van nieuw te implementeren regelgeving. Naast onze belangrijkste afnemer DNB hebben wij veel contact met verschillende interne klanten zoals Risk, ALM en de business lines. Tevens is er veelvuldig contact met onze data leveranciers in binnen- en buitenland. Uiteraard  werken we ook  nauw samen met onze externe auditors, DNB en de NVB. Voor ons Basel III team zijn we op zoek naar versterking. Het Basel III team is een erg gedreven en resultaatgericht team.

We bieden je veel kansen dus stellen we ook heldere eisen. Check of je aan het profiel van Junior Financial Analyst Basel III bij ABN AMRO voldoet:
- Afgeronde WO-opleiding (finance/economie)
- Uitgebreide kennis van Excel en Access
- Goede kennis van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Basel III en bent bekend met datamining
- Communicatief vaardig. Je weet op sensitieve wijze de business te challengen op Basel III vraagstukken
- Nieuwsgierig, analytisch en zoekt altijd naar een pragmatische oplossing
- Je bent een professional en bent gewend om oplossingsgericht te werken volgens vooraf overeengekomen tijdslijnen en kwaliteitseisen.

ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en ABN AMRO écht te leren kennen. Bij je stage draait het niet

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar: ANKUR LAL, ankur.lal@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages