Stagiaire Kinderbank India

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau:

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Een aantal enthousiaste medewerkers binnen ABN AMRO ondersteunen een kinderbank in Mumbai. Dit is een kleine bank voor en door straatkinderen in Mumbai/India die de kinderen de gelegenheid geeft om een beetje geld te sparen. De bank beoogt daarmee kinderen te begeleiden naar structuur in hun leven bijvoorbeeld door een baan te vinden of onderwijs te volgen. De kinderbank wordt ondersteund door twee ngo's in India.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het opzetten van een nederlandse stichting die de funding voor de kinderbank regelt. En uit het organiseren van een event encommunicatie structuur voor de ABN AMRO medewerkers die de kinderbank ondersteunen. Door deze activiteiten willen we een structurele toekomst voor de kinderbank creeren.

 

Zit jij in het laatste jaar van je universitaire/hbo opleiding, wellicht is deze stage dan een mooie kans om vast werkervaring op te doen. Wij zoeken een eindejaars student op WO/HBO niveau economie/rechten/bedrijfskunde die drie maanden met ons mee kan werken in het opzetten van dit project.We zoeken een ondernemend en zelfstartend iemand die goed kan communiceren en mensen kan enthousiasmeren. Bij voorkeur met een bewezen affiniteit met microfinanciering en/of filantropie.

Je wordt werkzaam op de afdeling Investment Services & Sustainability. Dit is de afdeling binnen Private banking die zich bezig houdt met het introduceren van producten en diensten die een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. Denk hierbij aan duurzaam beleggen en microfinanciering. Het is een afdeling van bevlogen professionals die graag een verschil maken. 

Je hoeft hoeft niet alle dagen fysiek in Amsterdam te zijn. In overleg kunnen een deel van de werkzaamheden remote worden uitgevoerd.

ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en ABN AMRO écht te leren kennen. Bij je stage draait het niet alleen om jouw werkzaamheden, maar met name het verschil dat jij kan maken voor de straatkinderen in Mumbai!

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar: Solange Rouschop, solange.rouschop@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages