stagiair A&C

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

Ben jij op zoek naar een stage waar je de ruimte krijgt om initiatief te nemen en aan de slag te gaan met nieuwe ontwikkelingen in de bancaire sector? Je gaat een bijdrage leveren aan het continu verbeteren van de financiële verslaggeving. Jij krijgt het mandaat om daadwerkelijk zaken te verbeteren. Hiervoor krijg je de ruimte om initiatief te nemen en de vrijheid om aan de slag te gaan met nieuwe ontwikkelingen in onze aandachtsgebieden. Wil je weten welke opdrachten/activiteiten wij voor jou hebben, neem dan contact met ons op.

Finance is het bedrijfseconomisch geweten van de bank waar kritisch wordt gekeken naar onze financiële gezondheid. Hier ligt de verantwoordelijkheid voor ondersteuning van de bedrijfsvoering in financiële zin. De afdeling Accounting en Consolidatie vormt het hart van de financiële verslaglegging en reporting van de bank. Wij willen ons continu blijven verbeteren en jouw frisse blik is hierbij van harte welkom. Je toekomstige stageplek is het hoofdkantoor van ABN AMRO aan de Zuid-as in Amsterdam, hét financiële centrum van Nederland. Op deze afdeling kom je direct in aanraking met de nieuwe regelgeving binnen de financiële sector, zoals regelgeving op het gebied van accounting (IFRS) en toezicht vanuit DNB/ECB en het Basel Committee (Basel II en III).

Aangezien de externe rapportages de belangrijkste eindproducten zijn van de afdeling Accounting & Consolidation, en deze onderhevig zijn aan continue veranderingen vanuit wet en regelgeving, is er altijd voldoende uitdaging. Deze uitdaging zit vooral in het verhogen van de kwaliteit van de afdeling en onze analyses. De rapportages aan de markt vragen een hoge kwaliteit en zijn voor ons een kritische succesfactor.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste persoonlijkheid met een sterk analytisch en conceptueel denkvermogen, je bent zelfstartend en initiatiefrijk. Organiseren en structureren zijn voor jou een tweede natuur. Goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk in het Nederlands en Engels) zijn essentieel. Je bent een teamspeler die bezig is met een HBO- of WO-opleiding (bijvoorbeeld Bedrijfseconomie).

Je komt terecht in een team met een kwalitatief hoog niveau. We leren graag van elkaar en van jou. Zelf sta je dan ook open voor feedback. Je weet je punt duidelijk te maken en anderen te overtuigen.

Een uitdagende stageplaats in een continu veranderende wereld, bij een interessante en uitdagende afdeling voor een leergierige stagiair. De meewerkstage of afstudeerstage is voor minimaal drie maanden. Wij zorgen voor een adequate begeleiding en beoordelen mede jouw stageverslag.

Voor meer informatie of direct solliciteren neem je contact op met geert.tacken@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages