Afstudeerstage WO Artificial Intelligence / Data Analytics: submodel inkomens

Organisatie
Locatie
's-Hertogenbosch
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Zo ziet jouw baan eruit

In de app van SNS bieden we onze klanten inzicht in hun verwachte inkomsten en uitgaven. Het hart van Mijn Budget draait op ons Spark cluster en maakt voorspellingen via een set aan modellen. We hebben bijvoorbeeld aparte modellen voor het voorspellen van incasso's en het inkomen. Het inkomensmodel is nu nog redelijk eenvoudig. In deze afstudeeropdracht ga jij aan de slag om het inkomensmodel te verfijnen, zodat we het inkomen van de klant goed kunnen voorspellen. Ook speciale randgevallen moeten zoveel mogelijk goed worden voorspeld, zodat je bijvoorbeeld geen ontspaartransacties aanziet als inkomen, bijzondere frequenties (zoals wekelijkse en 4 wekelijks salaris) herkent en inkomen uit een onderneming (een ZZP-er krijgt niet elke maand een redelijk vast bedrag van eenzelfde tegenrekening) kunt voorspellen.
In de app van SNS bieden we onze klanten inzicht in hun verwachte inkomsten en uitgaven. Het hart van Mijn Budget draait op ons Spark cluster en maakt voorspellingen via een set aan modellen. We hebben bijvoorbeeld aparte modellen voor het voorspellen van incasso's en het inkomen. Deze modellen werken nu vooral per betaalrekening en geven vooral inzicht tot aan het volgende inkomen. Veel klanten hebben bij ons ook spaarrekeningen, beleggingen, hypotheken en andere leningen. Niet alleen bij een merk van de Volksbank, maar ook bij andere banken. De transacties van en naar de spaarrekening, hypotheek, etc. hebben geen invloed op het totale saldo van de klant. Alleen de mate van liquiditeit verandert wellicht. In deze afstudeeropdracht ga jij een model maken die deze transacties apart kan voorspellen. En misschien heb je ook wel goede ideeën over hoe we dit aan de klant kunnen tonen in de app.

Hier kom je te werken
Een IT-bedrijf met de blik op de toekomst, dat zijn wij. Wij zorgen dat miljoenen mensen altijd en overal kunnen betalen en sparen of geld kunnen lenen om hun ambities waar te maken. Met ervaren professionals, jonge pioniers en managers zonder stropdassen werken wij hard om resultaten te behalen en vieren we onze successen.
Je gaat werken binnen een van de scrum teams van de Tech organisatie. De software die we hier ontwikkelen, wordtdoor miljoenen mensen gebruikt. Denk aan een bankierapp, een digitale huismap waarin een financieel adviseur alle gegevens kan verzamelen voor een hypotheekaanvraag of de chatfunctie met een medewerker van het team klantcontact.

Zolang Covid-19 niet onder controle is, werk je zoveel mogelijk vanuit huis. Meetings vinden in principe online plaats met incidentele afspraken op kantoor. Je werkzaamheden zullen hierop worden aangepast.

Jouw kwaliteiten
Je bent leergierig en wil dan ook alle ins en outs leren van IT binnen een complexe, corporate omgeving. Je staat open voor feedback, durft vragen te stellen en toont hierin initiatief. Zo ontwikkel jij je stap voor stap tot een vakbekwame professional.

Verder heb je:

  • Een wo-opleiding in de richting Artificial Intelligence / Data Analytics.
  • Affiniteit met de financiële dienstverlening.
Solliciteren?
Laat je motivatie en cv achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Nancy van de Wiel, corporate recruiter, via nancy.vandewiel@devolksbank.nl.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: 's-Hertogenbosch

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages