Afstudeerstage WO Artificial Intelligence / Data Analytics: AI Verhuismodel

Organisatie
Locatie
's-Hertogenbosch
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Zo ziet jouw baan eruit

Onze klanten willen we in zo'n vroeg mogelijk stadium helpen bij de financiën rondom grote life-events, zoals het kopen van een nieuw huis. We hebben gezien dat we tot op zekere hoogte kunnen voorspellen of een klant de komende periode verhuisplannen heeft. Er is nog voldoende ruimte voor verbetering. Kun jij de features of algoritme vinden die het model een boost geeft?

Hier kom je te werken
Een IT-bedrijf met de blik op de toekomst, dat zijn wij. Wij zorgen dat miljoenen mensen altijd en overal kunnen betalen en sparen of geld kunnen lenen om hun ambities waar te maken. Met ervaren professionals, jonge pioniers en managers zonder stropdassen werken wij hard om resultaten te behalen en vieren we onze successen.
Je gaat werken binnen een van de scrum teams van de Tech organisatie. De software die we hier ontwikkelen, wordtdoor miljoenen mensen gebruikt. Denk aan een bankierapp, een digitale huismap waarin een financieel adviseur alle gegevens kan verzamelen voor een hypotheekaanvraag of de chatfunctie met een medewerker van het team klantcontact.

Zolang Covid-19 niet onder controle is, werk je zoveel mogelijk vanuit huis. Meetings vinden in principe online plaats met incidentele afspraken op kantoor. Je werkzaamheden zullen hierop worden aangepast.

Jouw kwaliteiten
Je bent leergierig en wil dan ook alle ins en outs leren van IT binnen een complexe, corporate omgeving. Je staat open voor feedback, durft vragen te stellen en toont hierin initiatief. Zo ontwikkel jij je stap voor stap tot een vakbekwame professional.

Verder heb je:

  • Een wo-opleiding in de richting Artificial Intelligence / Data Analytics.
  • Affiniteit met de financiële dienstverlening.

Solliciteren?
Laat je motivatie en cv achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Nancy van de Wiel, corporate recruiter, via nancy.vandewiel@devolksbank.nl.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: 's-Hertogenbosch

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages