Stage Communicatie bij Klantinterface Hub

Organisatie
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Zo ziet jouw baan eruit

Heb jij een goed gevoel voor communicatie? Vind jij het interessant om bezig te zijn met actuele, inhoudelijke vraagstukken op het gebied van communicatie en digitale ontwikkelingen binnen en buiten de financiële wereld? En heb je een vlotte pen? Dan zoeken wij jou!

Zo ziet jouw stage eruit
De Klant Interface Hub is een nieuw bedrijfsonderdeel binnen de Volksbank dat verantwoordelijk is voor een onderscheidende digitale en menselijke ervaring voor alle klanten en adviseurs van onze bankmerken SNS, ASN Bank, RegioBank en BLG Wonen. Dit doen we onder andere door optimale integratie van on- en offline kanalen (omnichannel & conversational interface), vergaande mogelijkheden voor personalisatie van klantcontact (personalisatie interface) en een passend aanbod van gepersonaliseerde diensten. Samen met ca 200 collega’s geven we vorm aan de digitale strategie van de Volksbank en haar bankmerken met als doel het versterken van de klantrelatie en het vergroten van maatschappelijke impact..

We bieden een stageplaats waarin je alles kunt leren over communicatie en de digitale ontwikkelingen binnen de 4de bank van Nederland. Je helpt met het opstellen, uitvoeren en bewaken van het communicatieplan. Omdat de Klant Interface Hub een nieuw te voren bedrijfsonderdeel is ligt extra nadruk op het meenemen van (nieuwe) medewerkers en teams. Er is daarbij veel ruimte voor (implementeren van) nieuwe ideeën. Door actief digitale ontwikkelingen binnen en buiten de financiële wereld te volgen en in kaart te brengen inspireer je bovendien alle collega’s die binnen (en buiten) dit domein werkzaam zijn.

Jouw verantwoordelijkheden op een rij;
  • Ondersteuning van het Leadership Team op het gebied van communicatie;
  • Helpen bij het schrijven van communicatieplannen en de uitvoering daarvan;
  • Coördineren en schrijven van artikelen voor interne communicatie en de interne nieuwsbrief;
  • Proactief informatie uit de organisatie halen die nuttig is om te delen binnen het hele bedrijfsonderdeel
  • Meehelpen bij de voorbereiding van presentaties en evenementen voor medewerkers.
  • En natuurlijk kun je alles leren over De volksbank en haar bankmerken
Jouw kwaliteiten
Wij zijn op zoek naar iemand met een optimistische, flexibele werkhouding en een hands-on mentaliteit. Je bent open, nieuwsgierig, proactief, een teamspeler en beschikt over een goede dosis humor. Beschik jij daarbij over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal? Dan maken we graag kennis met jou.

Verder heb je:
  • Je volgt een HBO- of WO-opleiding in de richting van [ communicatie of andere passnede opleiding;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, een vlotte schrijfstijl en een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Affiniteit met digitalisering, innovatie en maatschappelijke ontwikkelingen is een pré.
  • De stageopdracht vraagt om communicatieve en schriftelijke vaardigheden, gevoel voor nieuwswaarde, organisatiesensitiviteit en een flinke dosis creativiteit en enthousiasme.
Startdatum en locatie
De begin- en einddatum zijn, evenals het aantal uren per week (minimaal 32), in overleg. Ons kantoor in Utrecht is goed bereikbaar met het OV. Je werkt vanwege de huidige omstandigheden grotendeels vanuit huis, tenzij werken op kantoor weer toegestaan is.

Let op: er is eventueel ruimte om tijdens deze meewerkstage een afstudeeronderzoek te doen van beperkte omvang. Mocht je 4e jaars zijn en wel interesse hebben, omdat je geen onderzoek hoeft te doen of dit buiten stagetijd kan, neem dan gerust contact op met de recruiter.

Dit krijg jij van ons
Deze uitdagende stageplaats bij de 4de en meeste maatschappelijke bank van Nederland. is een uitgelezen kans om werkervaring op te doen en je netwerk te verbreden; zowel op het gebied van communicatie als digitale ontwikkelingen. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief, een stimulerende werkomgeving en gelegenheid om voorbij de grenzen van je stageopdracht te kijken. Uiteraard ontvang je ook een aantrekkelijke stagevergoeding en reisvergoeding als je geen vaste OV vergoeding ontvangt.

Solliciteren?
Laat ons weten dat dit jouw droomstage is door op de sollicitatiebutton te klikken. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Anne Boeter, Recruiter, via anne.boeter@devolksbank.nl

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages