HBO/WO meewerkstage HR Traineemanagement - aanpakker gezocht!

Organisatie
ING
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Ready set go?

Als stagiair binnen het team Traineemanagement ben je onderdeel van een klein, dynamisch team van managers. Jij bent een alleskunner die je collega’s helpt bij uiteenlopende HR, Event en begeleidingstaken binnen het team.

In je dagelijkse werk heb je veel contact met trainees en collega's uit de business, krijg je eigen verantwoordelijkheid in het selectieproces en organiseer je (virtuele) events. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling, dus als er specifieke dingen zijn die je wil leren krijg je van ons die kans.
Spreekt dit je aan? Weet je van aanpakken? Ben je een multi-tasker die affiniteit heeft met ontwikkeling van jonge, ambitieuze mensen, een kei is in organisatie van events en die het overzicht heeft zonder de details uit het oog te verliezen? Dan is deze stage voor jou!

Waar kom je terecht?

Je gaat werken in het team Traineemanagement, onderdeel van de Circle Talents & Career binnen HR Nederland. Dit team van 4 traineemanagers is verantwoordelijk voor het selecteren en begeleiden van trainees in het ING International Talent Programme. Lees hier meer over hét ING traineeship: https://www.ing.jobs/netherlands/traineeships.htm

Jouw werkzaamheden

Heel divers! Allereerst krijg je je eigen verantwoordelijkheden in de selectieproces van nieuwe trainees. Hiervoor onderhoud je nauw contact met verschillende partijen in het selectieproces, zoals de traineemanagers, campus recruiters, het team Employer Brand Activation en huidige trainees.

Je organiseert, samen met een collega, een 2 daagse onboarding die in april en oktober gehouden wordt voor elke nieuwe groep trainees en helpt bij de organisatie van virtuele - en live-events . Je krijgt de ruimte om A tot Z verantwoordelijkheden op te pakken, waaronder invulling van het programma, interne en externe communicatie, planning, budgettering en het draaien van het event zelf.

Niet onbelangrijk, je zorgt ook voor strakke administratie van bijvoorbeeld inschrijvingen voor trainingen. Tot slot help je een collega in het team met een visuele beperking; denk bijvoorbeeld aan het maken van toegankelijke presentaties, agendabeheer of het checken van gegevens in verschillende systemen.

Je bent 100% onderdeel van het team en het delen van je mening en nemen van initiatief wordt bijzonder gewaardeerd! Je hebt dus ook de vrijheid over de invulling van je stage en je kan bespreken met je collega’s waar jij graag in zou willen groeien.

Als stagiair Traineemanagement maak je bovendien deel uit van het stage bestuur. Samen met een aantal andere stagiairs organiseer je workshops, events en meet-ups voor alle ING stagiairs. Een mooie uitdaging voor jou om je creativiteit te laten zien en medestagiairs te leren kennen en te inspireren.

Wat bieden wij?

- Een meewerkstage met eigen verantwoordelijkheden

- Veel ruimte & waardering voor eigen initiatief

- Een ‘kijkje in de keuken’ bij een grote internationale organisatie

- Deel zijn van ons enthousiaste team

- De mogelijkheid voor het creëren van een eigen professioneel netwerk

- Een actief netwerk van stagiairs binnen heel ING

- Bij voorkeur een stage van 6 maanden (36 uur per week), startdatum: 13 december. Iets eerder of later starten is bespreekbaar.

- Een stagevergoeding

- Alle ins & outs leren over selectieprocedures

Jij bent iemand die:

- Weet van aanpakken

- Goed is in plannen en organiseren van events

- Zelfstartend is

- Affiniteit heeft met selectie en ontwikkeling

- Het leuk vindt om met jonge ambitieuze mensen te werken

- Accuraat en georganiseerd te werk gaat

- Oog voor detail heeft

- De Nederlandse en Engelse taal uitstekend beheerst en beschikt over goede
communicatieve vaardigheden

- WO denk- en werkniveau heeft en gedurende de gehele stageperiode inschreven staat bij een Nederlandse HBO of universiteit

Heb je nog vragen over deze stage? Neem dan contact op met Rebecca van der Steen (rebecca.van.der.steen@ing.com).

Let op: om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages