WO meewerkstage Corporate Investments

Organisatie
ING
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

WO Meewerkstage Corporate Investments bij ING Wholesale Banking

Internship | Wholesale Banking | Student | North Holland | Amsterdam |

Betrokken bij deals op het gebied van complexe financieringen & investeringen

Corporate Investments (CI) is doorlopend op zoek naar gedreven en analytisch sterke stagiairs. Als meewerk stagiair bij Corporate Investments onderdeel van ING Wholesale Banking, assisteer je zowel inhoudelijk als commercieel bij het verstrekken van risicodragend vermogen, variërend van achtergestelde schuld, preferente aandelen tot minderheidsdeelnemingen. Als onderdeel van het deal team ben je medeverantwoordelijk voor het realiseren van de deal, in aansluiting op de vraag van onze klanten en prospects, veelal middelgrote ondernemingen en grote corporates. Dat houdt in dat we zorgen voor de optimale transactiestructuur, waarbij moet worden afgestemd met alle betrokken partijen; binnen ING met andere financieringsafdelingen en Risk, maar ook buiten ING, bijvoorbeeld met andere, betrokken financiers, investeerders of private equity partijen en uiteraard management. Per transactie wordt een nieuw dealteam gevormd, waarin je een belangrijke bijdrage kunt leveren aan het maken van presentaties, financiële modellen en waarderingen, diepgaande analyses van ondernemingen en businessplannen. De sector brede focus van de afdeling zorgt daarbij voor veel dynamiek en betekent dat je in veel kunt leren over verschillende klanten en markten.

Jouw werkomgeving

Als stagiair Corporate Investments loop je mee in een team van circa 20 professionals vanuit het hoofdkantoor van ING in Amsterdam.

Corporate Investments werkt voor klanten met een complexe financieringsbehoefte, hierdoor zijn we een ‘centre of expertise’ voor het structureren van financiële maatwerkoplossingen. Stage lopen binnen Corporate Investments betekent een stage in een cultuur waarin het nemen van eindverantwoordelijkheid, het samenwerken in multidisciplinaire teams, vertrouwen op je collega’s en teambelang boven eigenbelang centraal staan. We leveren de allerbeste dienstverlening, waarbij het doel steeds is de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Wij zoeken: een gedreven, klantgerichte WO student met affiniteit met private equity en/of ondernemerschap en een sterke motivatie om te werken voor ING. Je bent analytisch sterk, creatief , hebt affiniteit met financiële vraagstukken en wil graag je kennis en kunde in praktijk brengen en verder leren. Daarnaast kun je goed in een team samenwerken, ben je stress bestendig en heb je een intrinsieke drive.

Profiel:

Volg je een master-opleiding, bij voorkeur in de economische of financiële richting, aangevuld met extra-curriculaire activiteiten

Ben je vaardig met Powerpoint en Excel

Beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als in geschrift

Ben je op zoek naar een stage van 6 maanden

Let op: Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling. Dit is een doorlopende vacature en er kan gedurende het gehele jaar gereageerd worden.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages