Uitdagende (afstudeer)Stage Secretariaat & Support Amsterdam

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau:

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Deze stage is niet meer vacant

Werk jij mee om onze vermogende klanten de aandacht te geven die zij verdienen? Wil jij je inzetten en meewerken aan een uitbreiding van het klantenbestand? Verzilver dan bij ABN AMRO MeesPierson je ambitie. Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dit is je kans om ervaring op te doen bij de marktleider in Private Banking.

Jouw dag:
Je ondersteunt je collega's bij de dagelijkse werkzaamheden en bij projecten. De werkzaamheden zijn administratief / secretarieel van aard.

Een indicatie:
- Dossierbeheer:
Inrichten en behere van het 'organisatiedossiers' met medewerkers informatie.
- Correspondentie en contracten:
Schonen en beheren van klantenlijsten/opstellen en aanpassen van contracten/ verzorgen van de correspondentie en mailings/ archiveren van brieven, contracten en overige juridische stukken.
- Communicatie:
Voeren van inkomende en uitgaande telefoongesprekken/met collega's overleggen over jouw werkzaamheden/ontbrekende informatie opvragen bij collega's van andere afdelingen of externe instanties en klanten.
- Organiseren en notuleren vergaderingen:
Opstellen agenda en inventarisatie bij deelnemers/communiceren met vaste deelnemers en gasten/regelen vergaderlocatie en benodigde faciliteiten/ maken en verspreiden van notulen en actielijst/ bewaken voorgang actielijst.
- Uitvoeren van projecten:
Acties uitzetten, response verwerken en de voortgang rapporteren.
- Personeelszaken:
Uitvoeren checklist bij nieuwe en vertrekkende medewerkers en bij medewerkersmutaties.
- Facilitaire ondersteuning:
Voorraadbeheer kantoorartikelen/beheren van de facilitaire voorzieningen en gebreken signaleren.

Je gaat werken in een kantoorpand in Amsterdam samen met de enthousiaste collega's daar. De stage start in januari, voor een periode van tenminste 5 à 6 maanden.

Je hebt oog voor de organisatie en interesse voor de drijfveren van klanten. Je collega's en klanten kunnen bouwen op je organisatietalent, integriteit en service. Je wilt werkervaring op doen in de financiële dienstverlening in een commerciële omgeving. Je bent ondernemend en niet bang om hard te werken. Je bent representatief en communiceert gemakkelijk in woord en schrift. Denk je dat je bij ons past? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werken bij ABN AMRO betekent: nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO MeesPierson is in Nederland marktleider in Private Banking en is in 2014 door zowel Euromoney als World Finance Banking Awards uitgeroepen tot beste private bank van Nederland. Vanuit ECABO hebben wij de erkenning "goed leerbedrijf" gekregen. Wij zijn de bank anno nu.

Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de vermogende organisaties in een specialistische en professionele omgeving. Een mooie stage-opdracht, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien.
We bieden een marktconforme stagevergoeding en een zeer goede begeleiding.

Wij zijn benieuwd naar jou!
Bel of mail onze recruiter voor deze stageplek. Je kunt je sollicitatiebrief, met motivatie en CV richten aan Jim Koppelaar, zijn e-mailadres is Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com.
Telefoon: 030-2327548.
www.abnamromeespierson.nl

Je kunt ons ook vinden op Social Media:
Facebook: www.facebook.com/stagebureauaamp
Linkedin:www.linkedin.com/stagebureauabnamromeerspierson

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages

Stages