Stage ING Kantoren

Organisatie
ING
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Financieel Adviseur

In een digitale wereld kan menselijk contact het verschil maken. Wij geloven dat klanten het allerbeste geholpen worden door de kracht van mobiel bankieren te combineren met de kracht van persoonlijk en deskundig contact. Retail Advice biedt de human touch binnen een digitale bank. Oprecht en met aandacht.

Klanten kiezen voor hun dagelijkse bankzaken voor het gemak van digitaal en mobiel bankieren. Snel, simpel en veilig. Toch hebben zij soms behoefte aan persoonlijk contact. Dit als zij hulp nodig hebben, behoefte aan advies of een bevestiging zoeken.

Als Financieel Adviseur ben jij het persoonlijke en relevante contact voor klanten in de ING Huizen. De Financieel Adviseur is de eerste indruk die een klant krijgt: het visitekaartje van ING. Je bent dé adviseur voor klanten als het gaat om bankzaken. Veel kan de klant zelf digitaal, maar jij helpt ze altijd naar meer.

Je toont lef en durf om met elke klant in gesprek te gaan. Je hebt een oprechte interesse in de ander. Stelt vragen en luistert. Zo maak jij razendsnel een persoonlijke connectie, een one minute friendship . Op dat moment durf jij het gesprek aan te gaan over financiële onderwerpen. Je hebt kennis van bankproducten in de breedte (vermogen, hypotheken, zakelijke producten) en bent altijd op de hoogte bent van het laatste financiële en economische nieuws. Elke dag en voor elke klant wil jij weer een uitmuntende ervaring neerzetten, en de klant vooruit helpen.

Als Financieel Adviseur help jij klanten bij digitaal bankieren. Niet door de handeling over te nemen van de klant, maar door de klant te empoweren dit zelf te doen. Do It Yourself Banking. Zo wordt de klant uiteindelijk digitaal zelfredzaam. Je bent trots als zij zelfredzaam de deur uitgaan. En voor klanten die al digitaal bankieren, ben jij de ambassadeur om te vertellen wat er allemaal nog meer kan. Nieuwe

features in de App? Jij weet het. Nieuwe slimme functionaliteit? Jij weet hoe het werkt. Proactief laat je klanten deze nieuwe mogelijkheden zien, waardoor ze nog meer zaken zelf digitaal kunnen regelen.

Jouw competenties

Een Financieel Adviseur ziet het als zijn/haar missie klanten financieel vooruit te helpen. Je kan met verschillende type klanten een persoonlijke connectie maken, en weet met jouw deskundigheid klanten te inspireren.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages