Stagiair Netwerk & Formuleoptimalisatie

Organisatie
ING
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding

De afdeling Retail advice is op zoek naar een stagiair Netwerk & Formuleoptimalisatie. Je kunt onderdeel worden van het team interne- en externe communicatie en meebouwen aan de reputatie van ING.


Jouw dagelijkse werk
Je gaat onderdeel uitmaken van het Advice team, dat bestaat uit ongeveer 8 collega’s die werken aan strategie- en verandercommunicatie, merkactivatie, employee engagement en reputatiemanagement. We realiseren (complexe) communicatieprojecten, vaak met strakke deadlines. Dat kan gaan om communicatie voor interne doelgroepen en externe doelgroepen en vaak een combinatie van beide.


Wij zoeken …
Je bent een potentiële veelzijdige communicatieprofessional met een passie voor denken en doen. Iemand die wil uitgroeien tot een expert en gewaardeerd wil worden om zijn/haar heldere communicatieadvies en drive. Met jouw creativiteit én analytische blik draag je bij aan het verder verbeteren van onze interne en externe communicatie. Je weet, ook bij weerstand, te overtuigen op basis van inhoud en persoonlijkheid. Wij zoeken een stagiair die goed kan omgaan met de hectiek van de dag en veel realisatiekracht heeft. Iemand die altijd voorop wil lopen en ook anderen vooruit helpt. Je hebt een positieve instelling en relativeringsvermogen. Je houdt ervan om ideeën te challengen en komt zelf met verfrissende nieuwe initiatieven. Je kijkt over grenzen heen en hebt oog voor je omgeving.


Je werkomgeving
Er heerst een informele sfeer en ondanks dat het soms best hectisch en druk is, wordt er ook veel gelachen. Wij hebben een grote verscheidenheid aan projecten maar de focus zal in eerste instantie liggen op de implementatie van het hybride werken en interne reputatie management.
Wat zoeken wij in jou?
Een echte spin in het web die altijd nét een schaakzet voorloopt! Studeer je Communicatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Herken jij jezelf in het volgende profiel:
• Je bent flexibel en wordt enthousiast van een volle werkdag;
• Je steekt de handen graag uit de mouwen, ook als het ietsje later wordt;
• Het is héél belangrijk dat zelfstandig kunt werken;
• Je durft verantwoordelijkheid te nemen;
• Je schrijft en spreekt uitstekend Nederlands;
• Het office pakket en MS Teams kent voor jou geen geheimen;
• Je hebt een creatieve geest.
• Nederlands en Engels


De stage start in augustus. De werkweek is 36 uur waarin je voldoende ruimte krijgt om aan je stageverslag te werken.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages