Stagiair Valuation Support Desk

Organisatie
ING
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Ben jij momenteel op zoek naar een meewerkstage vanaf september 2021 en wil je aan de slag bij één van de marktleiders in vastgoedfinanciering? Dan biedt ING Real Estate Finance jou een uitstekende plaats om jezelf verder te ontwikkelen.


Wie ben jij?
Je zit in je derde jaar van je HBO- of WO-studie en wilt graag kennis op doen in de financiële c.q. vastgoedsector. Voor een periode van circa 6 maanden wil je ervaren hoe een innovatief en ambitieuze afdeling binnen de ING functioneert. Je staat open voor verandering en bent samenwerkingsgericht. Bovenal ben je accuraat, assertief, initiatiefrijk, stressbestendig en heb je affiniteit met data. Tot slot beheers je de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift, ben je bedreven in MS Word, Excel, Outlook en leer je jezelf makkelijk nieuwe systemen aan.

Je werkomgeving
Je werkt bij ING Real Estate Finance (REF), de specialist in financiering van commercieel vastgoed (kantoren, winkels, bedrijfsruimten en residentieel). REF biedt maatwerk geleverde financieringsconstructies zoals hypothecaire kredietverlening, projectfinanciering, balansfinanciering maar ook structured finance. Je maakt onderdeel uit van de Valuation Support Desk in Amsterdam, waar met name zorg wordt gedragen voor het uitzetten en monitoren van taxatieopdrachten. Deze zijn nodig voor een juiste waardebepaling van het onderpand welke ten grondslag ligt aan de financiering.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden
Bij Real Estate Finance bieden wij een meewerkstage plek aan als Associate Medewerker bij de VSD. Deze afdeling is opdrachtgever voor de vastgoedtaxaties die door ING worden uitgezet en vormt een essentiële schakel tussen externe taxatiekantoren en de collega's van ING. Hier maak je kennis met de zeer uiteenlopende activiteiten die daar bij komen kijken. Je ondersteunt collega’s binnen de VSD bij het uitzetten en ontvangen van taxatierapporten en de administratie hiervan. Jouw focus zal vooral liggen op het in gereedheid brengen van een taxatieverzoek alvorens deze bij een taxatiekantoor uit te zetten en de afhandeling van de ontvangen rapporten. Ook het monitoren van de voortgang hoort hier bij. Een administratieve functie waarbij accuratesse een echte must is.

Wat wij bieden:
Je werkt bij dé vastgoed en taxatie specialist binnen ING. ING biedt je een uitdagende en leerzame positie in een enthousiast team met jarenlange ervaring binnen de taxatiebranche. Je wordt begeleid door je collega’s en komt diverse uitdagingen en mogelijkheden tegen (zowel binnen als buiten de afdeling) om te ontdekken waar je kwaliteiten liggen. Hiervoor ontvang je een passende maandelijkse stagevergoeding.

Wat wij vragen:
• 3e jaars HBO/WO student;
• Je dient ingeschreven te staan bij een HBO of WO opleiding;
• Je bent 36 uur in de week beschikbaar voor een periode van circa 6 maanden;
• Je bent accuraat, leergierig en steekt graag de handen uit de mouwen;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
• Je bent bedreven in MS Word, Excel, Outlook en leert makkelijk nieuwe systemen;
• Affiniteit met vastgoed is een pré.
Solliciteren:

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze stageplek en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan direct via onderstaande contactgegevens met jouw CV en motivatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Mocht je nog vragen hebben, bel met of mail dan naar Roy Jongerius (Manager Valuation Support Desk)
06-23383763 / Roy.Jongerius@ing.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages