Stage Project Implementatie CRM in Maastricht

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

Jouw stage met mogelijkheid tot afstuderen:
Richt zich op het ontwikkelen en implementeren van ons nieuwe CRM-systeem. CRM is zeer belangrijk voor het registreren, gebruiken en delen van klantinformatie en wordt ingezet om de relatie met de klanten efficiënt en effectief te onderhouden.

De stage start in principe in januari/februari 2015

 

Je werkt in een professioneel team (bestaande uit; specialisten en medestagiairs),  één dag vanuit Amsterdam en de andere dagen bij de aan jou toegewezen kantoren aan het verbeteren van het gebruik van het huidige CRM-systeem en de implementatie van het nieuwe CRM-systeem (Siebel 8.1). Doel is dat het systeem uniform gebruikt gaat worden. Jij zorgt dat het systeem wordt ingebed in processen en procedures, je analyseert issues en werkt mee aan oplossingen. Je stelt een planning op, leidt verbeterteams, stelt doelstellingen en monitort de voortgang. Je ontwikkelt en verzorgt presentaties, opleidingen en managementinformatie en je bent de spin in het web. Alles in nauw overleg met de projectleiding en de eindgebruikers. En op basis van 'customer excellence'(de klant is koning methode).

Je bent gedreven, sociaal en communicatief vaardig met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid. Je bent een teamplayer, maar kan ook zelfstandig werken en komt met ideeën om invulling te geven aan je rol en om de bedrijfsvoering naar een efficiënter, hoger plan te brengen. Het faciliteren en bij elkaar brengen van mensen past van nature bij je. Je bent analytisch en een goede planner. Het meedenken en vooruit kijken zit in je bloed.

Past deze stage bij jou? Check je profiel!
- Enthousiast & praktische insteek
- Planmatig en gestructureerd werkend
- Uitstekende communicatieve vaardigheden
- Affiniteit met ICT, zelfstandig en een teamplayer
- Uitstekende communicatieve vaardigheden
- Interesse in business implementatie en consultancy
- Flexibel, geen '9 tot 5 mentaliteit'
- Je beschikt over een OV-chipkaart (met weekabbonnement)
- WO/HBO denkniveau en opleiding
- Tenminste 5 maanden 4 á 5 dagen per week beschikbaar
- Je bent een topper!

Wij zijn de bank Anno Nu. ABN AMRO MeesPierson is in Nederland marktleider in Private Banking. Je werkt in een informele sfeer samen met bevlogen professionals. De lange termijn relatie met onze klanten is waar het om draait en continu verbeteren staat hoog op de agenda. Daar kun jij ons bij helpen!

Jij werkt bij één van onze 21 kantoren in Nederland en je werkt 1 dag vanuit Amsterdam, samen met je mede-stagiairs en de projectleiding.

Een bijzondere stage, waarbij je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien.
In je trainingsdagen word je door professionals opgeleid tot CRM-expert Siebel Financial Services . Een CRM-systeem dat door vele instellingen over de hele wereld wordt gebruikt! Daarnaast neem je deel aan een uniek op maat gesneden programma (verzorgd door professionals) waarin onderwerpen als business implementatie, IT, Customer Excellence en het bankwezen, centraal staan. We bieden zeer goede begeleiding en een marktconforme stagevergoeding.

Wij zijn benieuwd naar jou!
Bel of mail onze recruiter voor deze stageplek. Je kunt je sollicitatiebrief, met motivatie en CV richten aan Julian Hermanns, zijn emailadres is Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com.
Telefoon: 030-2327548.
www.abnamromeespierson.nl

Je kunt ons ook vinden op Social Media:
Facebook: www.facebook.com/stagebureauaamp
Twitter: www.twitter.com/stagebureauaamp
Linkedin:www.linkedin.com/stagebureauabnamromeerspierson

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages