Stagiaire ING Real Esate Finance

Organisatie
ING
Locatie
Eindhoven
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

HBO/WO Meewerkstage - ING REF Commercial Support

Ben jij momenteel op zoek naar een meewerkstage vanaf september 2021 en wil je aan de slag bij een van de marktleiders in vastgoedfinanciering? Dan biedt ING Real Estate Finance jou een uitstekende plaats om jezelf verder te ontwikkelen!

Wie zijn wij?

ING Real Estate Finance (REF) is gespecialiseerd in financiering van commercieel vastgoed (kantoren, winkels, bedrijfsruimten en residentieel). REF biedt maatwerk geleverde financieringsconstructies zoals hypothecaire kredietverlening, projectfinanciering, balansfinanciering maar ook structured finance. Je maakt onderdeel uit van het regiokantoor in Eindhoven, waar met name (niet institutionele) klanten worden bediend die actief zijn op de Nederlandse vastgoedmarkt.

Dit ga je doen

Bij Real Estate Finance bieden wij een meewerkstage plek aan als Commercial Support. Hier leer je de commerciële activiteiten welke met name zijn gerelateerd aan taxatieprocessen. Je ondersteunt collega’s binnen het Commercial Support en Accountmanagement team bij het bewaken van de datakwaliteit. Jouw focus zal vooral op het verwerken van de huurupdates liggen. Denk hierbij aan het lezen, invoeren en archiveren van huurcontracten. Ook het uitzetten van taxaties is iets waar jij mee te maken zal krijgen. Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van mutaties op huur- en taxatiegegevens en het controleren op de juistheid van gegevens. Een administratieve functie waarbij jij verantwoordelijk bent voor de verwerking en de invoer van gegevens. Accuratesse is dan ook een echte must.

Naast de reguliere werkzaamheden krijg je de tijd om te werken aan schoolopdrachten die gericht zijn op jouw interesses. Als je laat zien dat je meer verantwoordelijkheden/taken kunt en wilt opnemen, krijg je alle ruimte en volop ondersteuning om zelfstandig aan de slag te gaan. Bij onze afdeling heb je de mogelijkheid om je 4 dagen te werken van 9 uur, waardoor je tijd houdt voor schoolopdrachten.

Wie ben jij?

Je zit in je derde jaar of afrondende fase van je HBO/WO studie en wil graag kennis op doen in de financiële c.q. vastgoedsector. Voor een periode van 4-6 maanden wil je ervaren hoe een innovatief en ambitieus bedrijf binnen de ING functioneert. Je staat open voor verandering en bent samenwerkingsgericht. Bovenal ben je accuraat, assertief, initiatiefrijk, stressbestendig en heb je affiniteit met data. Tot slot beheers je de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift, ben je bedreven in MS Word, Excel, Outlook en leer je jezelf makkelijk nieuwe systemen aan.

Je herkent jezelf in het volgende profiel:

  • Je volgt een relevante HBO/WO opleiding;
  • Je bent 4-6 maanden fulltime beschikbaar;
  • Je bent accuraat, proactief en je kunt zelfstandig werken;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent bedreven in MS Word, Excel, Outlook en leert makkelijk nieuwe systemen;
  • Affiniteit met vastgoed is een pré.

Wat wij bieden:

ING biedt je een uitdagende en leerzame positie in een enthousiast team met jarenlange ervaring binnen de sector. Je wordt begeleid door je collega’s en komt diverse uitdagingen en mogelijkheden tegen om te ontdekken waar je kwaliteiten liggen. Hiervoor ontvang je een passende maandelijkse stagevergoeding van €450,- per maand.

We kijken samen naar de beste verdeling van je werkdagen/uren en begeleiding. Je kunt jouw stage dus goed combineren met eventuele verplichtingen die je hebt voor je opleiding. We hebben met ingang van het nieuwe studiejaar 2021-2022 plek voor 2 stagiairs. Er is alleen ruimte voor een meewerkstage en niet voor een afstudeerproject.

De standplaats is Eindhoven. Tijdens de inwerkperiode van circa twee weken vragen we je om naar Eindhoven te komen. Daarna zal je voornamelijk vanuit huis werken.

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan direct via onderstaande contactgegevens met jouw CV en motivatie in ééndocument en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Wij ontvangen graag je sollicitatie voor uiterlijk 22 juli. De gesprekken zullen in de week van 26 juli a.s. plaatsvinden.

Mocht je nog vragen hebben bel met of mail dan naar Anita van der Meijden (Hoofd Commercial Support)

06-29257734 / anita.van.der.meijden@ing.com

Let op! Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je tijdens je stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie: Eindhoven

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages