Stagiair F&CS

Organisatie
ING
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Binnen ING is de tribe Fraude & Cyber Security verantwoordelijk voor de preventie en detectie van fraude en voor de bescherming van klant gegevens. Deze stage opdracht heeft betrekking op de preventie kant van onze tribe en specifiek op de integriteit van klantgegevens in geval van klant specifieke incidenten.

De opdracht houdt in dat er voortgebouwd moet worden aan een tool welke bestaat uit een backend en een frontend deel. Deze tool geeft inzicht in hoeverre een klant correct in alle systemen staat. Effectief betekent dit dat het backend een aantal api calls moet doen naar meerdere andere backend systemen om daarmee een klantbeeld te vormen. Voorbeelden van deze systemen zijn: De basisadministratie van onze klanten, de systemen die authenticatie en autorisatie middelen administreren en systemen voor permisies van medewerkers. Uiteindelijk gaat het erom dat de tool inzicht geeft in hoeverre de verschillende middelen van een klant correct in alle systemen staan.

Naast de ontwikkeling van de tool moet deze ook naar een productie omgeving gedeployed worden. Het hele proces wat daarbij hoort zal dan ook deel uitmaken van deze opdracht. Zaken als unit testen, integratie testen en performance testen zullen ook onderdeel zijn. Al zal die laatste minder van toepassing zijn in deze context. De tool zelf zal onderdeel gaan uitmaken van onze interne beheer software. Ook het mitigeren en omgaan met risk gerelateerde zaken zal veel aandacht krijgen. Dat betekent dat de tool zal moeten voldoen aan allerlei voorwaarden en dat dit ook aangetoond zal moeten worden.

Het idee is dat meerdere stagiairs betrokken zijn bij deze opdracht. Tezamen vormen zij een zelfstandig squad (scrum team). Een medewerker van ING zal optreden als Product Owner om de voortgang te bewaken. Inhoudelijk zullen de stagiairs begeleid worden door één of meer ontwikkelaars van ING.

Omdat de scope van bovenstaande te groot is om binnen vijf maanden af te ronden, zal een subset van bovenstaande de daadwerkelijke opdracht vormen. Wat die subset zal zijn zal bepaald worden door de stagiairs en de Product Owner. Aan het einde van de stage zal er minimaal een werkend frontend en backend moeten zijn. Daarbij dient het frontend gebruik te maken van het backend.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages