Afstudeerstage WO Data Science / Artificial Intelligence: submodel inkomens

Organisatie
Locatie
's-Hertogenbosch
Opleidingsniveau
WO
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

In de app van SNS bieden we onze klanten inzicht in hun verwachte inkomsten en uitgaven. Het hart van Mijn Budget draait op ons Spark cluster en maakt voorspellingen via een set aan modellen. We hebben bijvoorbeeld aparte modellen voor het voorspellen van incassso's en het inkomen. Het inkomensmodel is nu nog redelijk eenvoudig. In deze afstudeeropdracht ga jij aan de slag om het inkomensmodel te verfijnen, zodat we het inkomen van de klant goed kunnen voorspellen. Ook speciale randgevallen moeten zoveel mogelijk goed worden voorspeld, zodat je bijvoorbeeld geen ontspaartransacties aanziet als inkomen, bijzondere frequenties (zoals wekelijkse en 4 wekelijks salaris) herkent en inkomen uit een onderneming (een ZZP-er krijgt niet elke maand een redelijk vast bedrag van eenzelfde tegenrekening) kunt voorspellen.

Hier kom je te werken
Een IT-bedrijf met de blik op de toekomst, dat zijn wij. Wij zorgen dat miljoenen mensen altijd en overal kunnen betalen en sparen of geld kunnen lenen om hun ambities waar te maken. Met ervaren professionals, jonge pioniers en managers zonder stropdassen werken wij hard om resultaten te behalen en vieren we onze successen. Met Bossche bollen natuurlijk, want we koesteren onze standplaats Den Bosch.

Je gaat werken binnen een van de scrum teams van de value organisatie. De software die we hier ontwikkelen, wordtdoor miljoenen mensen gebruikt. Denk aan een bankierapp, een digitale huismap waarin een financieel adviseur alle gegevens kan verzamelen voor een hypotheekaanvraag of de chatfunctie met een medewerker van het team klantcontact.

Zolang Covid-19 niet onder controle is, werk je zoveel mogelijk vanuit huis. Meetings vinden in principe online plaats met incidentele afspraken op kantoor. Je werkzaamheden zullen hierop worden aangepast.

Jouw kwaliteiten
Je bent leergierig en wil dan ook alle ins en outs leren van IT binnen een complexe, corporate omgeving. Je staat open voor feedback, durft vragen te stellen en toont hierin initiatief. Zo ontwikkel jij je stap voor stap tot een vakbekwame developer.

Verder heb je:

  • Een wo-opleiding in de richting AI/data-science of in de richting software engineering mét AI/data-science component;
  • Affiniteit met de financiële dienstverlening.

Solliciteren?
Laat je motivatie en cv achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Nancy van de Wiel, corporate recruiter, via nancy.vandewiel@devolksbank.nl .

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om eens kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk .

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Stage informatie

Organisatie: de Volksbank

Locatie: 's-Hertogenbosch

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages