Stagiair(e) MKB Banking Noord

Organisatie
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding

In het kort

Ben je commercieel ingesteld en heb je interesse in de zakenbank van ABN AMRO? Wil jij weten hoe wij het MKB bedienen? Dan is een stage bij SME banking (Small-and Medium Enterprises) wellicht iets voor jou.

Je werk

Je zal als stagiair meelopen met de klantadviseurs binnen SME banking.
Binnen SME banking is een klantadviseur verantwoordelijk voor het bedienen van klanten binnen een bepaalde sector. Samen met het team ben jij hét ondernemende gezicht van ABN AMRO.

Je krijgt veel verantwoordelijkheid en voert onder begeleiding van meer ervaren collega’s werkzaamheden uit. Denk hierbij aan het onderhouden van de relatie met (potentiële) klanten, het behandelen van kredietaanvragen en het signaleren en in kaart brengen van kansen in een bepaalde sector. Je interesseert je voor wat er in de wereld gebeurt, begrijpt wat onze klanten bezig houdt en denkt mee over kansen en mogelijke innovaties.

Je profiel

  • Je bent een HBO/WO student met interesse voor de financiële sector
  • Je bent op zoek naar een meewerkstage vanaf september (of eerder)
  • Je bent geïnteresseerd om meer te weten te komen over de zakenbank van ABN AMRO
  • Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit
  • Je bent een teamplayer, sociaal vaardig, maar ook goed in het zelfstandig oppakken van taken
  • Je hebt helder voor ogen wat je wilt bereiken/leren tijdens je stage
  • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de Nederlandse bancaire markt en de maatschappelijke ontwikkelingen met betrekking tot het zakelijk bancaire vakgebied

We bieden

Deze stage van 3-6 maanden is aantrekkelijk omdat het je een goed idee geeft van wat een bank te bieden heeft op zakelijk vlak. Je zult een brede kennis opdoen van de uiteenlopende bankproducten. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijke stagevergoeding.

Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank beter leert kennen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd geraakt? Reageer dan op deze vacature!

Voor meer informatie neem contact op met Melissa van Schie per mail via melissa.van.schie@nl.abnamro.com of telefonisch via 06 13 05 33 34.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages