Intern Accountmanager Zakelijk

Organisatie
Locatie
Eindhoven
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Introductie

Ga jij de uitdaging aan om ondernemers te binden en van een juiste oplossing te voorzien? Wij zijn op zoek naar collega's die graag in gesprek gaan met zakelijke klanten.

Dit ben jij

 • Minimaal HBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur in een commerciële richting;
 • In het bezit van Wft schade zakelijk;
 • WFT Inkomen is een pré;
 • 3 jaar relevante werkervaring;
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
 • Kennis van ANVA, CIC en Vizier is een pré.

Dit ga je doen

Als Accountmanager vind je het leuk om de situatie van klanten te achterhalen door middel van een telefonisch gesprek. Tijdens dit gesprek kun je met enthousiasme uitleggen waar Aon voor staat en wat we kunnen betekenen voor deze klant. In deze uitdagende commerciële functie ben je het aanspreekpunt voor zakelijke klanten. Hierbij behandel je vragen, inventariseert wensen, denkt mee en geeft advies over zakelijke schadeverzekeringen. Je bent de verbindende factor tussen de klant en (interne) partijen zoals het volmachtbedrijf. Je doet er alles aan om te zorgen voor een tevreden klant.

Gedurende een werkweek ben je ongeveer de helft van de tijd in gesprek met klanten en schakel je de andere helft van de tijd met collega's en verricht je andere administratieve werkzaamheden. Hierbij kan je denken aan het voorbereiden van gesprekken voor de buitendienstmedewerkers.

Binnen deze functie als Interne Accountmanager bij Aon heb je veel afwisseling qua werkzaamheden, krijg je gezellige collega’s en help je actief mee met het uitbouwen van een jonge afdeling.


Dit bieden wij

Wij bieden je voor deze vacature de volgende voorwaarden.

 • Een contract met een bruto maandsalaris tussen de €2500 en €3000 per maand o.b.v. 36 uur per week;
 • Een prima pensioenregeling én volledige reiskostenvergoeding;
 • Opleidings-en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy;
 • Octas Events, dit zijn events waar over een half jaar nog steeds over wordt gepraat (ook online);
 • Veel verschillende opdrachtgevers: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.

Dit zijn wij

Wil jij jouw expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij top werkgevers in de financiële sector? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas als sterke connectie. Klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden zijn tevreden door onze proactieve werkwijze en kwalitatieve inzet van onze gedetacheerde professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Met een persoonlijke coach en de Octas Academy maken we jou elke dag een beetje beter. Wil je weten hoe het is om bij Octas te werken?

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: Octas

Locatie: Eindhoven

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding:

Meer stages