Stagiair(e) Vastgoed & Huisvesting ABN AMRO MeesPierson

Organisatie
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

GREENE is het uniforme huisvestingsconcept voor alle klantomgevingen van ABN AMRO. Een duurzaam en circulair huisvestingsconcept voor klantomgevingen waarin persoonlijk contact en digitaal gemak centraal staan en waarbij alle expertises van ABN AMRO onder één dak zit.

Heb jij affiniteit met communicatie, projectmanagement en coördineer je graag? Heb jij lef en ben je nieuwsgierig genoeg om begeleiding aan project GREENE te bieden en ben jij degene waar onze klanten en collega’s op kunnen bouwen? Ga dan aan de slag als stagiair Vastgoed & Huisvesting!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Jij bent betrokken om de implementatie van GREENE te realiseren. Van de eerste kick-offsessie tot inhuizing van de bewoners ben je erbij: om de verbouwing en verhuizing soepel te laten verlopen en draagvlak te creëren, is het van belang de betrokkenen op het juiste moment en op de juiste wijze te informeren. Verder geef je ondersteuning bij onderstaande stappen in het proces:

 • Kick Off Stakeholders
 • Kick Off Gebruikersteam
 • Opstellen en versturen van periodieke nieuwsbrieven
 • Verbouwingsinformatie ophalen en vertalen naar leesbare informatie voor de klant
 • Administratieve proces
 • Opening en presentatie nieuwe locatie
 • Inrichten Instore Communicatie
 • Kick Off Bewoners

Wie ben jij?

Een creatief denkende stagiair(e) die een bijdrage wil leveren bij het opstellen en uitvoeren van de implementatie voor een aantal vastgoed objecten en projecten in Nederland. Jij werkt gestructureerd, toont initiatief en bent in staat de werkzaamheden zelfstandig op te pakken. Je bent communicatief zeer vaardig. In de meewerkstage zal vooral praktisch en zelfstandig worden meegewerkt. Daarnaast:

 • Zit je in het 3e jaar van je HBO- of WO-studie;
 • Je zoekt vanaf september 2021 een stage voor minimaal 20 weken;
 • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken;
 • Draai jij je hand niet om voor een presentatie in o.a. Power Point

Wie zijn wij?

In 2019 is het huisvestingconcept voor alle klantomgevingen van de bank in gebruik genomen: GREENE. Een concept dat naadloos aansluit bij de strategie van de bank “Banking for better, for generations to come”. Want met de nieuwe GREENE omgeving wil ABN AMRO niet alleen particulieren en bedrijven inspireren tot duurzaamheid en circulariteit, maar is er ook veel aandacht voor een optimale en uniforme klantbeleving.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage, zowel op kantoor als digitaal. Het Onboardingsprogramma zorgt ervoor dat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Tot slot ontvang je van ons een mooie stagevergoeding.

Begin bij ons

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via: 030 – 23 27 548 of abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages