Afstudeerstagiair(e) benchmarking

SBR Nexus

Stage informatie

Organisatie: SBR Nexus

Locatie: Abcoude

Opleidingsniveau: HBO/WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage bij een innovatief, divers en groeiend bedrijf waar alles draait om het delen van data? Lees dan snel verder!  

Per augustus/september 2021 is SBR Nexus op zoek naar een enthousiaste afstudeerstagiair(e) die onderzoek gaat doen naar benchmarking. 

De opdracht 

SBR Nexus ziet mogelijkheden om de digitale uitwisseling van data in het kader van benchmarking een boost te geven. Benchmarking wordt steeds belangrijker en kan steeds beter in een digitale wereld. De vraag naar data voor benchmarking vanuit bijv. branche organisaties neemt toe. Jij gaat onderzoeken welke initiatieven er zijn op het gebied van benchmarking bij verschillende organisaties, welke tooling er beschikbaar is en welke rol SBR Nexus kan spelen in het verbeteren van benchmarking op basis van digitale data. Het doel van de stage-opdracht is om tot een concreet plan van aanpak te komen op het gebied van benchmarking. Je maakt onderdeel uit van het team Business Data en zal worden begeleid door een ervaren collega. Daarnaast is het mogelijk om mee te werken aan het (door)ontwikkelen van dataproducten voor ondernemers en banken.  

Wat zoeken wij?  

  • Afstuderende hbo/wo-student in de richting van Economie, Bedrijfskunde of Accountancy; 
  • Je bent minimaal 4 maanden beschikbaar voor de opdracht;  
  • Meewerken mag, maar hoeft niet;  
  • Je hebt affiniteit met de financiële dienstverlening en IT;  
  • Je wordt blij van een innovatieve en dynamische omgeving;
  • Je bent nieuwsgierig en proactief; 
  • Je bent communicatief sterk en vindt het leuk om met verschillende stakeholders waaronder branche organisaties, koepelorganisaties, banken en accountants in gesprek te gaan. 

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een snelgroeiend bedrijf met een innovatieve cultuur waarin we van elkaar willen leren en waar je jezelf kunt ontwikkelen. Werkplezier is voor ons erg belangrijk! Maar wat maakt een stage bij SBR Nexus zo leuk? Je maakt deel uit van een divers team dat bestaat uit collega's met verschillende leeftijden, ervaringen en expertises. Dus als je veel wilt leren, zit je hier zeker goed. Last but not least staat er natuurlijk ook een leuke, maandelijkse vergoeding tegenover. 

Ben je ook zo enthousiast geworden over data delen en deze uitdagende afstudeeropdracht? Laat dan van je horen! Je kunt solliciteren door je CV en motivatie te sturen naar hr@sbrnexus.nl. Voel je niet verplicht een formele motivatiebrief te schrijven, maar laat wel weten waarom je graag bij SBR Nexus wilt werken, wees creatief!  

Over ons 

SBR Nexus ontwikkelt en beheert dé marktstandaard voor de digitale uitwisseling van zakelijke data tussen bedrijven, organisaties en financiële instellingen. Hierdoor verloopt het delen van geverifieerde data onderling beter en eenvoudiger voor alle partijen. Met SBR (standard business reporting) is er in Nederland overeenstemming tussen de overheid en het bedrijfsleven over de wijze waarop zakelijke data digitaal kan worden uitgewisseld.  
 
Via het platform Mijn Data, Mijn Business bieden we aan alle relevante partijen één open platform waar op basis van de SBR marktstandaarden, betrouwbare data uit kan worden gewisseld.  

Heb je vragen? Mail ons via hr@sbrnexus.nl

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: SBR Nexus

Locatie: Abcoude

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Meer stages

Stages