Stagiair(e) Assistent(e) Filantropie Advies

Organisatie
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Ben je een nieuwsgierige en ondernemende HBO of WO-student(e) met interesse in de wereld van bankieren? Wil je werken aan projecten met impact die ertoe doen? Begin dan als stagiair(e) bij ABN AMRO MeesPierson en ondersteun onze Filantropie Advies afdeling bij alles wat ze doen. Daar help je niet alleen onze vermogende klanten mee vooruit, maar steek je zelf ook nog enorm veel van op.

Filantropie Advies is een specifieke dienstverlening voor Private Banking relaties die ingezet wordt om klanten te ondersteunen met hun wens maatschappelijke richting te geven aan hun vermogen. Deze dienst wordt gezien als een kans om de relatie met een klant te verdiepen, maatschappelijke betrokkenheid te stimuleren en innovatie binnen de bank te laten zien. Filantropie Advies gidst klanten in de wereld van goed doen, geeft advies over effectieve filantropie en helpt bijvoorbeeld bij de oprichting van stichtingen voor klanten. Bij dit alles staat het klantbelang centraal.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Samen met de afdeling neem je de agenda door met betrekking tot geplande klantgesprekken, evenementen of projecten, zodat je deze op de juiste wijze voorbereidt en afhandelt.

Verder:

  • Breng je de klant in beeld;
  • Werk je samen met de specialisten voor klanten;
  • Ga je in gesprek met klanten;
  • Handel je vragen accuraat af;
  • Organiseer je (online) goede doelen- en klantbijeenkomsten;
  • Verricht je regelmatig klantevaluaties en verwerk je de resultaten;
  • Neem je administratieve taken voor je rekening.

Wie ben jij?

Heb jij lef en ben jij proactief, ondernemend en nieuwsgierig genoeg om te onderzoeken wat het beste is voor de klant? Werk jij zorgvuldig en heb je oog voor detail? Ben jij daarnaast servicegericht en ben je passievol over de wereld van Filantropie en goed doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je zoekt vanaf september 2021 een stage voor minimaal 20 weken;
  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage, zowel op kantoor als digitaal. Het Onboardingsprogramma zorgt ervoor dat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Tot slot ontvang je van ons een mooie stagevergoeding.

Begin bij ons

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via: 030 – 23 27 548 of abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages