Meewerkstage Servicedesk IT

de Volksbank

Stage informatie

Organisatie: de Volksbank

Locatie: 's-Hertogenbosch

Opleidingsniveau: MBO/HBO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Zo ziet jouw baan eruit

Volg jij een IT-gerelateerde opleiding en wil je graag werkervaring opdoen binnen een professionele, complexe IT-organisatie? Wij zoeken een meewerk stagiair(e) voor onze Servicedesk IT van de Volksbank in Den Bosch. Met deze stage draag je bij aan de digitale zelfredzaamheid van onze collega’s. Interesse? Lees dan snel verder!

Jij maakt het leven van de collega’s bij de Volksbank een stuk gemakkelijker. Je behandelt zelfstandig IT gerelateerde vragen en incidenten en registreert deze in ons registratiesysteem ServiceNow. De missie van de Servicedesk IT is de zelfredzaamheid van onze collega's te vergroten. Dit houd in dat je de interne klant telefonisch of via de chat te woord staat. Eerst begeleid je de klant naar de openbare kennisbank, zodat de klant zijn/haar problemen kan oplossen. Lukt dat niet? Geen probleem, jij vindt wel het juiste kennisbankartikel of schakelt met collega experts, zodat de melding verder wordt opgepakt.

Wat kun je bij ons leren?

In deze meewerkstage kom je in aanraking met de nieuwste ICT-technieken op het gebied van kantoorautomatisering. Daarbij krijg je een unieke kijk in de keuken van hoogwaardige ICT-dienstverlening waarbij procesmatig werken en klantvriendelijkheid centraal staan.

  • Je maakt kennis met de diensten van de afdeling, de processen rondom deze dienstverlening en de gebruikte applicaties binnen de Volksbank.
  • Je wordt in staat gesteld veel incidenten en vragen zelfstandig aan de telefoon en chat direct op te lossen.
  • Daarnaast word je gecoacht op het gebied van klantgericht handelen en gesprekstechnieken.
Dit alles binnen een agile werkomgeving, waardoor je verantwoordelijkheid krijgt om verbeteringen aan te brengen op de werkzaamheden binnen je eigen team. Met als einddoel om de dienstverlening richting de klant te verbeteren.

Heb je zelf ideeën om op te pakken? Graag! Wat je uitdaging ook wordt, samen formuleren we opdrachten waar jij van leert, en waar onze organisatie van groeit.

Hier ga je stage lopen
De Servicedesk IT bestaat uit twee teams, te weten het Knowledge desk team en het Support desk team. De stage wordt vervult op de Support desk. Dit is het team dat de ondersteuningskanalen bedient en zorgt voor een goede afhandeling en/of overdracht van de meldingen die het team ontvangt.

Jouw kwaliteiten
Als stagiair(e) Servicedesk IT ben je kwaliteit- en klantgericht en weet je met jouw ondernemerschap en creativiteit met nieuwe oplossingen en ideeën te komen. Bovendien ben je communicatief sterk. Daarnaast ben je leergierig, enthousiast en beschik je over een gezonde dosis lef.

Verder:
  • Volg je minimaal een mbo-opleiding in de richting ICT.
  • Heb je affiniteit met de financiële dienstverlening.

Wat krijg je van ons
  • Een aantrekkelijke stagevergoeding van €400,00 op basis van een 36-urige werkweek. Je werkt 4 dagen van 9 uur en krijgt 1 roostervrije dag per week.
  • Een uitdagende stageperiode van minimaal 5 maanden.
  • Intensieve begeleiding.
Solliciteren?
Upload je motivatie en cv via de sollicitatiebutton. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.Heb je na aanleiding van de vacature nog vragen dan kun je contact opnemen met Harm van Genesen (WhatsApp of bellen) op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 via 06-10363640.

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om eens kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk .

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: 's-Hertogenbosch

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages

Stages