Stage Assistent(e)Private Banking ABN AMRO MeesPierson

Organisatie
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Ben je een nieuwsgierige en ondernemende MBO, HBO of WO-student(e) met interesse in de wereld van bankieren? Wil je werken aan projecten met impact die ertoe doen? Begin dan als stagiair(e) bijABN AMRO MeesPiersonen ondersteunonzePrivateBankersbij alles wat ze doen. Daar help je niet alleen onze vermogende klanten mee vooruit, maar steek je zelf ook nog enorm veel van op.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Samen met de PrivateBankerneem je de agenda door met betrekking tot de geplande klantgesprekken, zodat je deze op de juistewijzevoorbereidten afhandelt.

Verder:

  • Verricht je risicoanalyses;

  • Breng je de klant in beeld;

  • Handel je vragen, klachten en transacties af;

  • Neem je commerciële en administratieve taken voor je rekening.

Wie ben jij?

Heb jij lef en ben jijproactief, ondernemend ennieuwsgierig genoeg om te onderzoekenwat het beste is voor de klant?Werk jij zorgvuldig en heb je oog voor detail? Ben jij daarnaast klantgericht en praat je makkelijk?Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;

  • Je zoekt vanafseptember2021 een stage voor minimaal 20 weken;

  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage, zowel op kantoor als digitaal. Op dit moment is thuiswerken de norm.We hebben een digitaalOnboardingsprogrammaontwikkeld zodat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen.Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onderuitstekendebegeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk.CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Daarnaast worden er maandelijksGo &See’sgeorganiseerdom kennis te maken met verschillende afdelingen binnen ABN AMRO, zo leer je de bank nog beter kennen. Ook krijg jede mogelijkheid omvia de ABN AMRO Academy je hard skills verder te ontwikkelen door middel van uitdagendee-learnings.Tot slot ontvang je van ons een mooie stagevergoeding.

Begin bij ons

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld tewinnen.

Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via: 030 – 23 27 548 of abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages