Meewerkstage HBO Software Engineering: Mobile Development

Organisatie
Locatie
's-Hertogenbosch
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

Een IT-bedrijf met de blik op de toekomst, dat zijn wij. Wij zorgen dat miljoenen mensen altijd en overal kunnen betalen en sparen of geld kunnen lenen om hun ambities waar te maken. Met ervaren professionals, jonge pioniers en managers zonder stropdassen werken wij hard om resultaten te behalen en vieren we onze successen. Momenteel vooral digitaal, normaal gesproken met Bossche bollen op ons kantoor in Den Bosch natuurlijk.

Binnen de afdeling Klant wil Betalen hebben we genoeg uitdagende projecten liggen waar jij jezelf als stagiair in vast kunt bijten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het onderzoeken naar hoe wij CI/CD kunnen verbeteren. Of lijkt het je interessanter om te onderzoeken wat wij moeten doen om over te kunnen stappen naar SwiftUI (iOS) en Jetpack Compose (Andoid)?

En is het de bedoeling dat je in een duo stage loopt? Dan kan dat natuurlijk ook!

Hier ga je stage lopen
Jij maakt deel uit van één van de twee mobiele teams van de afdeling Klant wil Betalen. Het doel van beide scrumteams? Zorgen dat de klanten van onze vier bankmerken (RegioBank, ASN Bank, SNS en BLG Wonen) optimaal gebruik kunnen maken van de mobiele applicaties.

Jouw kwaliteiten
Je bent leergierig en wil dan ook alle ins en outs leren van IT binnen een complexe omgeving. Je staat open voor feedback, durft vragen te stellen en toont hierin initiatief. Zo ontwikkel jij je stap voor stap tot een vakbekwame developer.

Verder:

  • Volg je een hbo-opleiding in de richting Software Engineering
  • Ervaring met iOS of Android is een pré
  • Affiniteit met de financiële dienstverlening
Solliciteren?
Upload je motivatie en cv via de sollicitatiebutton. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met onze recruiter Nikki Gunnink via06-12656229 (whatsApp) of nikki.gunnink@devolksbank.nl.

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om eens kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk .

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: 's-Hertogenbosch

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages