WO Meewerkstage Structured Acquisition Finance Mid-Corporates (SAF MC)

Organisatie
ING
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

WO Meewerkstage Structured Acquisition Finance Mid-Corporates (SAF MC)

Betrokken bij deals op het gebied van complexe financieringen

Het Structured Acquisition Finance Mid-Corporate (SAF MC) team is op zoek naar een gedreven en analytisch sterke stagiair. Als meewerk stagiair bij SAF MC binnen ING Grootzakelijk, assisteer je zowel inhoudelijk als commercieel bijovernamefinancieringen voor onze Private Equity klanten. Als onderdeel van het deal team ben jemedeverantwoordelijkvoor het realiseren van de beste deal, in aansluiting op de vraag van de klant. Dat houdt in dat we zorgen voor de optimale kredietstructuur, waarbij moet worden afgestemd met alle betrokken partijen; binnen ING metfinancieringsafdelingenzoals Lease, Commercial Finance en Risk, maar ook buiten ING, bijvoorbeeld met andere banken. Per transactie wordt een nieuw dealteam gevormd van 2 tot 3 personen, waarin je een belangrijke bijdrage kunt leveren. Het kort cyclische karakter van de transacties zorgt daarbij voor veel dynamiek en betekent dat je in korte tijd veel kunt leren over verschillende klanten en markten.

Jouw werkomgeving

Als stagiair Structured Acquisition Finance loop je mee in een zelfsturend team van circa 20 SAF specialisten vanuit het hoofdkantoor van ING in Amsterdam. Er heerst een open, informele cultuur waarin eigen verantwoordelijkheid,samenwerken en teambelang centraal staan. We werken klantgericht, waarbij het doel steeds is de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Wij zoeken: een gedreven, klantgerichte WO student met sterke sociale vaardigheden

Je bent analytisch sterk, creatief en hebt affiniteit met financiële vraagstukken. Bovendien beschik je over de persoonlijkheid en (commerciële) vaardigheden om te kunnen aanhaken op klantgesprekken en te kunnen schakelen met veel verschillende partijen om zo transacties tot een succes te maken. Daarnaast kun je goed in een team samenwerken, ben je stressbestendig en heb je een 24/7 mentaliteit.

Tot slot:

  • Volg je een master-opleiding, bij voorkeur in de economische of financiële richting, aangevuld met extra-curriculaire activiteiten
  • Ben je vaardig met PowerPoint en Excel
  • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als in schrift
  • Ben je beschikbaar voor een periode van 6 maanden

Let op:Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages