Stage Global Products & Solutions Sustainability ABN AMRO MeesPierson (m/v)

Organisatie
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Bij ABN AMRO hebben we een duidelijke purpose:Banking for better, for generations to come.Ook bij de Private Bank willen we hier aan bijdragen en wel door duurzame beleggingsproducten aan te bieden aan onze klanten. Maar wanneer is een product duurzaam? Daarvoor zijn geen universele criteria. Jij gaat onderzoeken hoe ons productaanbod en onze criteria zich verhouden tot onze concurrenten.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je komt te werken in het Sustainability Team van de afdeling Global Products and Solutions. Je werk beperkt zich dus niet tot ABN AMRO MeesPierson, maar betreft ook onze Private Banks in België, Duitsland en Frankrijk. We willen een vergelijkend onderzoek doen in al deze landen. Sinds 10 maart moeten aanbieders op hun website informatie geven over hun producten. Jij verzamelt deze informatie, doet een vergelijkend onderzoek en bepaalt hoe wij het doen ten opzichte van onze concurrenten. Zijn wij een Leader of een Laggard? Wat doen we goed en waar kunnen wij nog verbeteren?

Het onderzoek zal ongeveer 8 weken duren. Als je langer stage loopt dan zal je daarna meedraaien in de dagelijkse bezigheden van het Sustainability Team.

Wie ben jij?

Heb jij lef en ben jij proactief, ondernemend en nieuwsgierig genoeg om te onderzoeken wat het beste is voor de klant? Werk jij zorgvuldig en heb je oog voor detail? Heb jij daarnaast basiskennis van beleggen en wil jij graag ontdekken hoe je dit kan combineren met duurzaamheid? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verder;

  • Heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Frans of Duits is een pré;
  • Ben je minimaal 8 weken beschikbaar;
  • Ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage, zowel op kantoor als digitaal. Op dit moment is thuiswerken de norm. We hebben een digitaal Onboardingsprogramma ontwikkeld zodat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Daarnaast worden er maandelijks Go & See’s georganiseerd om kennis te maken met verschillende afdelingen binnen ABN AMRO, zo leer je de bank nog beter kennen. Ook krijg je de mogelijkheid om via de ABN AMRO Academy je hard skills verder te ontwikkelen door middel van uitdagende e-learnings. Tot slot ontvang je van ons een mooie stagevergoeding.

Begin bij ons

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via: 030 – 23 27 548 of abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages