Stage Voor de Wereld van Morgen

Organisatie
Locatie
Den Haag
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

Vind jij dat we nu écht aan de slag moeten met het plasticprobleem? Kun jij je verliezen in de wereld van fair fashion? Of ben je van meningdat we met z'n allen best wat minder (en beter) vlees kunnen eten? En vind je daarnaast ook nog eensleuk om duurzame start-ups en ondernemers te helpen groeien? Dan is deze stageplek bij Voor de Wereld van Morgen echt iets voor jou!

In 2007richtteASN Bankhet online platform Voor de Wereld van Morgen op. Wij zijn het platform dat je inspireert om steeds een beetje duurzamer te worden. We maken content overduurzame innovaties, trends en ontwikkelingen. Daarnaast helpen we duurzame ondernemingen groeien. Zo organiseren we bijvoorbeeld jaarlijks deASN Bank Wereldprijsen helpen we ondernemers die lid zijn van onze community gedurende het jaar met publiciteit, coaching en netwerk.

Je gaat bij ons aan de slag met het maken van content voor onze website, social media kanalen en nieuwsbrief. Daarnaast ondersteun je de ondernemers die lid zijn van onze community. Tijdens een stage kijken we graag samen waar jouw talent en interesse naar uit gaat om ervoor te zorgen dat je een uitdagende en leerzame periode beleeft.De stage start in juli 2021, duurt minimaal 4 maanden en voor 32 uur per week. Vanwege degeldende coronamaatregelen werkt iedereen op dit moment vanuit huis, jij dus straks ook. Uiteraard hebben we wel elke dag contact en hopen we snel weer te kunnen werken op het groene kantoor van ASN Bank in Den Haag.

Jouw kwaliteiten
Wij zoeken iemand die het team in het dagelijkse werk ondersteunt, en samen met onswerkt aan het creëren en verspreiden van duurzame inspiratie. Dat betekent een opdracht met veel variatie, waarvoor wecreativiteit,een scherpe pen engoede communicatieve vaardigheden vragen. Tijdens deze stage is niet mogelijk om een eigen onderzoek of afstudeeropdracht te doen.

  • Je volgt een HBO- of WO-opleiding richting marketing, communicatie, bedrijfskunde of duurzaamheid of hebt deze al afgerond.
  • Je bent nieuwsgierig, accuraat en kritisch.
  • Je kunt goed plannen en organiseren.
  • Je hebt een hands-on-mentaliteit en een flexibele werkhouding.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • En uiteraard heb je affiniteit met duurzaamheid
Wat krijg je ervoor terug?
Een uitdagende stageplaats bij ASN Bank en een ultieme kans om werkervaring op te doen. Je krijgt genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen en voorbij de grenzen van je stageopdracht te kijken. Uiteraard ontvang je ook een aantrekkelijke stagevergoeding.

Solliciteren?
Laat ons uiterlijk 21mei 2021 weten dat dit jouw droomstage is door hier te solliciteren. Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Maartje Maas via tel 06-13729135 of stuur een e-mail naar voordewereldvanmorgen@asnbank.nl . Voor vragen rondom het sollicitatieproces neem contact op met Vera Reidinga, corporate recruiter, via vera.reidinga@devolksbank.nl of 06 539 40 379 (of stuur een whatsapp bericht).

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om eens kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk .

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: Den Haag

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages