Stage ASN Bank Wereldprijs

Organisatie
Locatie
Den Haag
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

Vanuit Voor de Wereld van Morgen inspireren we mensen om steeds een beetje duurzamer te worden. Daarnaast zetten we (startende) duurzame ondernemers in de spotlights en helpen we hen groeien. Dan doen we onder andere door het organiseren vande ASN Bank Wereldprijswaar eerder al Seepje, Yoni, Somnox, FALAFVAL en vele anderen aan deelnamen. Voor de editie van 2021zoeken we een stagiair(e). Iemand die ons gaat helpen om ook deze (hybride) editie tot een groot succes te maken!

Hét traject voor startende duurzame ondernemers

De ASN Bank Wereldprijs is een intensief traject voor startende duurzame ondernemers. Het omvat training, coaching, publiciteit en kans op een startkapitaal van maximaal 30.000 euro. Als stagiair help je mee om de Wereldprijstot een succes te maken en ondersteun je bij de andere werkzaamheden die het platform met zich meebrengt. Het is een stageopdracht met veel variatie, waarvoor we zowel creativiteit als goede communicatieve vaardigheden vragen.

Wat ga je concreet doen?

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de deelnemende ondernemers.
 • Je bent onderdeel van het team dat de aanmeldingen voor de ASN Bank Wereldprijs toetst aan de hand van de actievoorwaarden.
 • Je helpt bij de allround organisatie van de ASN Bank Wereldprijs, denk aan hetuitvoeren van de trainingsdag, pitchesen de spetterende (online) finale.
 • Je denkt mee over de marketingcampagne voor de ASN Bank Wereldprijs en voert deze mede uit.
 • Je gaat contacten aan met (potentiële) deelnemers en onderhoudt deze.
 • Je maakt content over de slimme ideeën van de deelnemers en over het traject an sich.
Wereldprijs-stagiaire Lydia die de cheque overhandigt aan CaffeInk tijdens de zinderende finale in 2019

Jouw kwaliteiten:
 • Je volgt een HBO- of WO-opleiding in derichting van communicatie, marketing, journalistiek, duurzaamheid of milieu.
 • Je kunt erg goed plannen en organiseren.
 • Je bent nieuwsgierig, accuraat en kritisch.
 • Jesteekt graag de handen uit de mouwen en hebt een flexibele werkhouding.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Uiteraard heb je affiniteit met duurzaamheid.

Wat krijg je van ons?
Een uitdagende stageplaats, een interessant netwerk in de duurzame sector ende kans om werkervaring op te doenbij ASN Bank.Daarnaast is er veel ruimte voor eigeninitiatief enmogelijkheden om voorbij de grenzen van je eventuele stage-opdracht te kijken. Uiteraard ontvang je ook een aantrekkelijke vergoeding.

Wanneer en waar?
De stagestart bij voorkeur in juli en duurttot eind november. Op dit moment werkt iedereen vanuit huis, dan zal dus ook - tot nader order - je werkplek zijn.Reagerenop deze vacaturekan tot uiterlijk 21mei. Laat je motivatie en cv achter en dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Milou Posthumus door een e-mail te sturen naar voordewereldvanmorgen@asnbank.nl . Voor vragen rondom het sollicitatieproces neem contact op met Vera Reidinga, corporate recruiter via vera.reidinga@devolksbank.nl of 06 539 40 379 (of stuur een whatsapp bericht).

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om eens kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk .

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: Den Haag

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages