Stage Instituten & Charitas Beleggingsadvies ABN AMRO MeesPierson (m/v)

Organisatie
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Ben jij graag de drijvende kracht achter topprestaties? Daar moet je wat mee doen! Bij Instituten en Charitas word je van A-Z meegenomen in het proces en kan je samen met de professionals bijdragen aan het behalen van maatschappelijke organisatiedoelstellingen. Dit doe je door de beleggingsadviseurs van ABN AMRO MeesPierson afdeling Instituten & Charitas te ondersteunen in het optimale beheer van vermogensfondsen, religieuze instellingen, goede doelen en belangenorganisaties.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

De maatschappelijke rol van ABN AMRO MeesPierson is groots en uitdagend. De afdeling Instituten & Charitas biedt expertise op het gebied van vermogensbeheer aan vermogensfondsen, religieuze instellingen, fondsenwervende instellingen en branche- of belangenorganisaties. Tijdens deze stage help jij onze beleggingsadviseurs bij verschillende werkzaamheden, zodat zij zoveel mogelijk tijd aan klanten kunnen besteden. Je helpt de afdeling bij het verzamelen van beleggingsinformatie over de klant, bewaken van de voortgang, maken van rapportages en coördineren van acties binnen de afdeling. Verder:
✓ Beheer jij de klantportefeuille;
✓ Ondersteun je in de klantcontactplanning;
✓ Bereid je de klantgesprekken voor;
✓ Ondersteun je in de opvolging hiervan;
✓ Zie je hoe de beleggingsportefeuille wordt beheerd;
✓ Krijg je te zien hoe er analyses en adviezen gemaakt worden;
✓ Handel je de vragen, klachten en transacties af;
✓ Schuif je aan bij de weekstart.

Wie ben jij?

Heb jij lef en ben jij proactief, ondernemend, en nieuwsgierig genoeg om te onderzoeken wat het beste is voor de klant? Jouw mening vinden wij belangrijk! Verder:
✓ Ben jij degene waar onze klanten en collega’s op kunnen bouwen;
✓ Beschik je over HBO of WO werk- en denkniveau;
✓ Je zoekt vanaf september 2021 een stage voor minimaal 20 weken;
✓ Ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken;
✓ Dat je natuurlijk ook nauwkeurig, flexibel en communicatief vaardig bent geloven wij graag, maar wat jou écht onderscheidt is je oneindige drive om te leren. Je bent nieuwsgierig, hebt een brede, creatieve blik en wilt werkervaring op doen in de financiële en commerciële dienstverlening.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage, zowel op kantoor als digitaal. Op dit moment is thuiswerken de norm. We hebben een digitaal Onboardingsprogramma ontwikkeld zodat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Daarnaast worden er maandelijks Go & See’s georganiseerd om kennis te maken met verschillende afdelingen binnen ABN AMRO. Zo leer je de bank nog beter kennen. Ook krijg je de mogelijkheid om via de ABN AMRO Academy je hard skills verder te ontwikkelen door middel van uitdagende e-learnings. Tot slot ontvang je van ons een mooie stagevergoeding.

Begin bij ons

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.


Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via: 030 – 23 27 548 of abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages