MBO meeloopstage circle ‘Payroll, Compensation & Benefits’ (Human Resources)

Organisatie
ING
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Meeloopstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

MBO meeloopstage circle ‘Payroll, Compensation & Benefits’ (Human Resources):

Een mooie combi van ‘met je voeten in de modder staan’ én tegelijkertijd ervaring opdoen in de dagelijkse praktijk in de circle ‘Payroll, Compensation & Benefits’ binnen People Services NL (operatie afdeling HR) van ING!

Ben jij een praktische ingestelde aanpakker die ervaring wil opdoen in de circle Payroll, Compensation & Benefits binnen People Services NL van ING? Ben je pro-actief en heb je affiniteit met HR? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het team

De circle handelt in zelforganiserende, autonome teams de vragen en verzoeken end-2-end af, met begrip voor de vragensteller en met een hoge mate van klantgerichtheid, waardoor we een ‘WOW’- ervaring creëren bij de vragenstellers, onze collega’s.

Je werkt in een Employee Journey Team (EJT) met ongeveer vier tot acht collega’s. Met de andere teamleden ben je ervoor verantwoordelijk dat vragen en problemen van collega’s van A tot Z beantwoordt en oplost worden. Hierbij streef je ernaar dat dit in één keer wordt afgehandeld zonder overdrachtsmomenten naar HR-collega’s. Het maakt niet uit hoe de collega’s contact opnemen. Het gaat erom dat je zorgt dat de collega’s zich zo goed mogelijk geholpen voelen. Daarin willen we onze collega’s verrassen en de verwachtingen overtreffen. Niet alleen denken in standaard oplossingen, maar net een stapje extra zetten. Een echte ‘klik’ met de collega tot stand brengen, daar gaat het om!

Dit ga je doen

As ‘HR Operation Medewerker’ houd je je bezig met diverse ondersteunende en uitvoerende taken. Denk hierbij aan het inlezen van diverse maandelijks bestanden, zodat het verwerkt wordt in onze payroll. Of het beantwoorden van vragen over de lease-vergoeding. De jubileumgratificatie tijdig (laten) uitbetalen aan de betreffende medewerker kan ook tot je taken behoren. Kortom, alles op het gebied van arbeidsvoorwaarden wordt door onze circle op een correcte wijze tijdig in de salarisadministratie verwerkt.

Waar kom je terecht?

Tijdens jouw stage werk je gewoon mee in de diverse teams van de circle Payroll, Compensation & Benefits en pak je net als de collega’s de dagelijkse operationele werkzaamheden op. Je bent 100% onderdeel van het team en het delen van je mening en nemen van initiatief wordt bijzonder gewaardeerd!

Wie ben jij?

 • Je zoekt een stageplek vanuit de studie HRM of anders
 • Je werkt graag in teamverband en je wilt jezelf steeds verbeteren in wat je doet
 • Je bent praktisch ingesteld en je weet van aanpakken!
 • Je bent communicatief sterk en durft initiatief te nemen
 • Je kunt zelfstandig aan een project werken
 • Je bent accuraat en georganiseerd
 • Je het goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je hebt humor, bent nieuwsgierig en flexibel

Wat bieden wij?

 • Een meewerkstage met eigen verantwoordelijkheden
 • Ervaring opdoen met Agile werken
 • Een kijkje in de keuken van een grote internationale organisatie
 • Een actief netwerk van stagiaires binnen heel ING
 • Deel uitmaken van een enthousiast team waar veel gelachen wordt

We kijken samen naar de beste verdeling van je werkdagen/uren. Je kunt jouw stage dus goed combineren met eventuele verplichtingen die je hebt op je opleiding. Deze stage (van circa 5 maanden) start in overleg. Je werkt in Amsterdam.

Over ons

Met ongeveer 52.000 werknemers in zo’n 40 landen zijn er altijd uitstekende mogelijkheden voor initiatiefrijke mensen die het verschil willen maken. Wij nemen slimme mensen zoals jij aan om wat ze kunnen, niet om hun verleden. Wat we van jou verwachten, is dat je nieuwsgierig blijft. Blijft leren. Verantwoordelijkheden op je neemt. Daartegenover staat dat wij er alles aan doen om een betere versie van jou te maken. Als jij bij een progressief bedrijf wilt werken waarin je bent omgeven door inspirerende en behulpzame collega’s, dan is er geen betere plek om in je talenten te investeren dan bij ING. Kies voor ons. Solliciteer vandaag nog.


Wil jij ontdekken hoe het er in de praktijk aan toe gaat bij een groot bedrijf? Wil jij echt een relevante bijdrage leveren tijdens je stage en ervaren hoe het is om Agile te werken in een dynamisch team?

Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton en upload jouw CV en motivatie.

Heb je nog vragen over deze stage? Neem dan contact op met Rowan de Veld (rowan.de.veld@ing.com).

Let op: om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling. 

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding:

Meer stages