Stage Investment Centre ABN AMRO MeesPierson (m/v)

Organisatie
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Ben je een nieuwsgierige en ondernemende HBO of WO-student(e) met interesse in de wereld van bankieren? Wil je werken aan projecten met impact die ertoe doen? Begin dan als stagiair(e) bij ABN AMRO MeesPierson en ondersteun ons Investment Management Team bij hun werkzaamheden. Daar help je niet alleen onze klanten mee vooruit, maar steek je zelf ook nog enorm veel van op.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als stagiair(e) draai je operationeel mee in de verbeterinitiatieven en projecten op het gebied van beleggingsadvies en vermogensbeheer. In deze rol kun je veel leren over de beleggingswereld binnen ABN AMRO MeesPierson, alsmede het analyseren van de bedrijfsprocessen.

Samen met jouw begeleider(s) ben jij verantwoordelijk voor het:

  • in gesprek gaan met collega’s om te informeren wat zij nodig hebben om hun werk goed te doen;
  • observeren van de in kaart gebrachte werkzaamheden;
  • analyseren van informatiesystemen om de bedrijfsprocessen zo goed mogelijk te laten verlopen;
  • meedenken hoe de afdeling deze werkzaamheden beter kan optimaliseren en digitaliseren zodat onze adviseurs hun werk nog beter kunnen doen;
  • voorbereiden, opstellen en presenteren van rapportages voor senior management.

Wie ben jij?

Werk jij zorgvuldig en kun jij je bewegen op de scheidingslijn van beleggen en IT? Ben jij daarnaast proactief en denk je altijd in het belang van onze klanten? Praat en schrijf je tot slot helder en makkelijk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verder:

  • Heb jij een achtergrond in (bedrijfs)informatica;
  • Heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Zoek je vanaf september 2021 een stage voor minimaal 20 weken;
  • Ben je minimaal 2 tot 4 dagen per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage, op kantoor maar ook digitaal. Op dit moment is thuiswerken namelijk de norm. We zorgen ook op afstand voor voldoende contactmomenten met jouw begeleider en teamgenoten, zodat je je snel onderdeel van het team voelt en volledig kunt meedraaien in het team. We bieden je volop ruimte om te leren en te groeien. Uiteraard onder begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

Een stage bij Investment Centre Nederland draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring. Je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. Bijvoorbeeld via CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, dat zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen organiseert. Tot slot ontvang je van ons een mooie stagevergoeding.

Begin bij ons

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via: 030 – 23 27 548 of abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages