Stage Marktonderzoek ABN AMRO MeesPierson (m/v)

Organisatie
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Ben jij een nieuwsgierige en ondernemende student(e) met interesse in de wereld van Private Banking? Wil jij werken aan projecten met impact die ertoe doen? Begin dan als stagiair(e) bij ABN AMRO MeesPierson en ondersteun de marketingafdeling bij alles wat ze doen. Daar help je niet alleen vermogende klanten mee vooruit, maar steek je zelf ook nog enorm veel van op.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Samen met je collega’s start je de dag met een dagelijkse ochtend meeting via Teams. Een groot deel van deze stage zal namelijk vanuit jouw eigen huis plaatsvinden. Een onderdeel van de afdeling marktonderzoek is het jaarlijkse Klanttevredenheidsonderzoek (NPS). 1x per jaar verzamelen de afdeling feedback van de vermogende klanten over hun ervaring met ABN AMRO MeesPierson en hun contactpersonen bij de bank. Daarnaast is er ook een klantenpanel van ruim 1700 vermogende klanten. Dit panel is ingezet voor andere relevante onderzoeken zoals bijvoorbeeld een merkonderzoek, propositie onderzoek of onderzoek naar onze marketing uitingen, zoals een radiocommercial. Verder:

  • Maak je een digitale koffie afspraak met een collega van een andere afdeling, zodat je de bank beter leert kennen;
  • Ondersteun jij de afdeling bij het opstellen van relevante klantenonderzoeken en het analyseren van deze data;
  • Ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden van het contact met externe leveranciers;
  • Ondersteun jij de afdeling bij de dagelijkse operatie en ben je verantwoordelijk voor je eigen en gezamenlijke projecten.

Wie ben jij?

Werk jij graag gedetailleerd en ben je goed in plannen? Kan je makkelijk praten en zie je er representatief uit? Ben jij leergierig en durf jij je mening te geven? Ben jij daarnaast enthousiast, heb je een ton aan creatieve ideeën die je graag wilt delen en kan je goed zelfstandig werken? Vind jij het tot slot leuk om met cijfers te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Verder:

  • Heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Beschik je over HBO of WO denkniveau en opleiding;
  • Ben je minimaal 4 dagen in de week beschikbaar;
  • Zoek je van september 2021 tot februari 2022 een stage.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage, zowel op kantoor als digitaal. Op dit moment is thuiswerken de norm. We hebben een digitaal Onboardingsprogramma ontwikkeld zodat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Daarnaast worden er maandelijks Go & See’s georganiseerd om kennis te maken met verschillende afdelingen binnen ABN AMRO, zo leer je de bank nog beter kennen. Ook krijg je de mogelijkheid om via de ABN AMRO Academy je hard skills verder te ontwikkelen door middel van uitdagende e-learnings. Tot slot ontvang je van ons een mooie stagevergoeding.

Begin bij ons

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen. Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via: 030 – 23 27 548 of abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages