Afstudeerstage Data Science / Artificial Intelligence: PullRequest recommendation

Organisatie
Locatie
's-Hertogenbosch
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

Sinds de introductie van vaste (DevOps) teams in de huidige agile wereld hebben teams steeds meer verantwoordelijkheid gekregen om zelf keuzes te maken op welke manier software gemaakt wordt. Dit heeft als groot voordeel dat klantwaarde sneller geleverd kan worden. Een uitdaging bij deze aanpak is alleen dat teams onderling steeds minder leren van andere teams en zo potentieel laten liggen. En dit terwijl er een prima middel bestaat om dit te faciliteren: namelijk middels pullrequests (PRs). Alle teams werken namelijk wél met BitBucket.

Probleem hierbij is alleen, dat er veel meer PRs gemaakt en afgehandeld worden, daar waar jij als developer weet van hebt. Terwijl juist een specifieke subset ervan misschien heel relevant zou kunnen zijn. Bijvoorbeeld om zelf te leren van andere teams, maar ook om zelf andere teams verder te helpen met inzichten die binnen jouw team al zijn opgedaan over een specifiek domein of toepassing. Om deze specifieke subset te vinden, is een recommendation system uitermate geschikt. Denk hierbij aan wat Netflix en Spotify al doen bijvoorbeeld.

Binnen deze opdracht ga je aan de slag om een recommendation system te bouwen en integreren binnen BitBucket. De basis voor deze integratie bestaat al middels een eigen BitBucket-plugin. Het doel van het recommendation system is om developers te wijzen op PRs die interessant voor hun kunnen zijn (door de gebruikte technieken, de samenwerking met andere teams, etc) en daarmee meer onderlinge samenwerking te stimuleren én door de kennisdeling ook de kwaliteit van alle software te helpen verbeteren.

Hier kom je te werken
Een IT-bedrijf met de blik op de toekomst, dat zijn wij. Wij zorgen dat miljoenen mensen altijd en overal kunnen betalen en sparen of geld kunnen lenen om hun ambities waar te maken. Met ervaren professionals, jonge pioniers en managers zonder stropdassen werken wij hard om resultaten te behalen en vieren we onze successen. Met Bossche bollen natuurlijk, want we koesteren onze standplaats Den Bosch.

Je gaat werken binnen een van de scrum teams van de value organisatie. De software die we hier ontwikkelen, wordt door miljoenen mensen gebruikt. Denk aan een bankierapp, een digitale huismap waarin een financieel adviseur alle gegevens kan verzamelen voor een hypotheekaanvraag of de chatfunctie met een medewerker van het team klantcontact.

Zolang Covid-19 niet onder controle is, werk je zoveel mogelijk vanuit huis. Meetings vinden in principe online plaats met incidentele afspraken op kantoor. Je werkzaamheden zullen hierop worden aangepast.

Jouw kwaliteiten
Je bent leergierig en wil dan ook alle ins en outs leren van IT binnen een complexe, corporate omgeving. Je staat open voor feedback, durft vragen te stellen en toont hierin initiatief. Zo ontwikkel jij je stap voor stap tot een vakbekwame developer.
Verder heb je:

  • Een hbo- of wo-opleiding in de richting software engineering mét AI/data-science component of in de richting AI/data-science mét een software engineering component.
  • Affiniteit met de financiële dienstverlening.
Solliciteren?
Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Nancy van de Wiel, via nancy.vandewiel@devolksbank.nl

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om eens kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk .

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: 's-Hertogenbosch

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages