Stage Sustainable Finance Reporting

ABN AMRO

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Ben je een nieuwsgierige en ondernemende WO-student(e)met interesse in de wereld van duurzaamheid en doe je een opleiding in de richting van Finance?Wil je werken aan projecten met impact die ertoe doen?Begin dan als stagiair(e) bijFinanceen grijp de kans om je te verdiepen in het onderwerp Sustainable Finance! Met de aanhoudende focus op klimaat en andere duurzaamheidsonderwerpen zal de verslaggeving van de bank aan nieuwe eisen moeten voldoen. Weet jij de link te leggen tussen de traditionele financiële rapportages van de bank en duurzaamheid?

Hoe ziet de stage eruit?

Je wordt onderdeel van het project team Finance binnen het Sustainable Finance project dat binnen de bank actief is. Samen met collega’s van verschillende afdelingen werk je aan analyses van regelgeving en vertaal je deze analyses naar concrete implementatie acties waar nodig. Zo wordt er op dit moment bijvoorbeeld gewerkt aan een analyse hoe onze verslaggeving zich verhoudt tot de nieuwe eisen die vanuit Europese wetgeving en initiatieven worden geïntroduceerd. Er zijn ook veel andere afdelingen betrokken bij het project, dus samenwerken en het goed meenemen van verschillende stakeholders is van groot belang!

Naast het analysewerk zijn er ook verschillende taken die zich richten op project ondersteuning. Denk hierbij aan het bijhouden van planningen, acties en het notuleren van vergaderingen.

Wie ben jij?

Ben jij diegene die graag hands-on meewerkt in een projectteam met een praktische instelling en een gezonde dosis humor? Ben je iemand die goed het overzichthoudten makkelijk collega’s benaderd?Werk jij zorgvuldig en heb je oog voor detail?Ben je ondernemend en wil je graag leren op het snijvlak van Finance en duurzaamheid? Dan zijn we op zoek naar jou!

  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;  
  • Je beschikt over minimaal WO opleidingsniveau;  
  • Je zoekt een stage voor minimaal 20 weken;  
  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.  

Gezien de aard van de werkzaamheden is deze stage alleen geschikt als meewerkstage, en niet als scriptiestage.

We bieden

Wij bieden jou een mooie stage, zowel op kantoor als digitaal. Op dit moment is thuiswerken de norm dus zal je veel digitaal samenwerken met allerlei collega’s.Eris volop ruimte om te leren en te groeien, uiteraard onderuitstekendebegeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk.CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Daarnaast worden er maandelijksGo &See’sgeorganiseerdom kennis te maken met verschillende afdelingen binnen ABN AMRO, zo leer je de bank nog beter kennen. Ook krijg jede mogelijkheid omvia de ABN AMRO Academy je hard skills verder te ontwikkelen door middel van uitdagendee-learnings.Tot slot ontvang je van ons een mooie stagevergoeding.

Begin bij ons!

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met Jasper Meijer (jasper.meijer@nl.abnamro.com)

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages