Meewerkstage ING Commercial Finance

Organisatie
ING
Locatie
Bunnik
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Meewerkstage ING Commercial Finance

ING zoekt een gedreven HBO student met affiniteit voor Finance, die op zoek is naar een leerzame stage bij ING Asset Based Finance in Bunnik.

ING Asset Based Finance is ontstaan door de samenvoeging van ING Commercial Finance B.V. en ING Lease Nederland B.V. Verspreid over de afdelingen zijn binnen Lease & ComFin circa 180 mensen werkzaam. Tussen de diverse afdelingen is een nauwe samenwerking.

Wij willen onze klanten verder helpen en met de lease- en Commercial Finance oplossingen van Asset Based Finance helpen we de klant verder in drie dimensies. We helpen ze niet alleen verder als het gaat om slimme financiering. We gebruiken data die wij nodig hebben om deze financiering te realiseren ook om onze klanten effectiever te maken. Met overzichten en benchmarks krijgt de klant beter inzicht in de mogelijkheden om zijn eigen (financiële) organisatie verder te optimaliseren en risico’s zorgvuldiger af te wegen.

Maar we gaan nog een stapje verder. We bouwen aan nieuwe proposities, veelal in de vorm van platforms waar klanten op lange termijn baat bij hebben. We faciliteren ze zo bij het vinden van nieuwe waarden in hun ecosystemen.

Met deze stage kun je ervaring opdoen bij de ING, toonaangevend in Europa en daarnaast ervaring opdoen in een dynamische omgeving met veel klantcontact.

Wie ben jij?

Je bent een HBO student. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast werk je nauwkeurig en gedetailleerd en ben je altijd klantgericht. Je werkt ook goed samen maar durft waar nodig wel zelf initiatief te nemen en voor jouw ideeën op te komen. Het is belangrijk dat je voor minimaal 20 weken beschikbaar bent.

Wat bieden wij?

Naast een interessante stage-opdracht, leer je tijdens jouw stage veel mensen kennen, kan jij bouwen aan je netwerk en maak je kennis met de manier waarop ING werkt aan een duurzame relatie met haar klanten. Na je studie zal dit zeker nog van pas komen!

Als stagiair bij ING heb je recht op een stagevergoeding. Afhankelijk van jouw voorkeuren en mogelijkheden en de wensen van jouw manager, worden jouw uren verdeeld over de week. Je kunt jouw stage dus goed combineren met eventuele verplichtingen die je hebt op je opleiding.

Mocht je daarnaast een keer een vrije dag nodig hebben, dan kun je dit natuurlijk bespreken met jouw manager.

Meer weten of reageren?
Herken jij je in dit profiel en durf jij de uitdaging aan, dan maken we graag kennis met jou. Heb je nog vragen over deze functie of over ING? Neem dan contact op met Cara van Heezik Cara.van.Heezik@ing.comof Petra Tiehuis Petra.tiehuis-Hopman@ing.com

Belangrijk om te weten: om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling. Dit betreft een stage voor een minimale duur van 20 weken.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie: Bunnik

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages